iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 5 december 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 5 december 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoOok op deze Pakjesavond een nieuwe iCulture Vandaag. Ben je benieuwd wat iCulture allemaal voor je in petto heeft, dan hoef je niet verder te zoeken. Zo lees je alles over NL-Alert, ook hoe je het instelt. Ook is er nieuws over de Apple Store: zo is er één in Amerika beroofd, maar ook een nieuwe geopend in Parijs. Verder een analist die zich uitlaat over de verkopen van de Apple Watch en een bijgewerkte app van Runkeeper. En als je graag je foto’s bekijkt via iCloud.com, dan zijn er handige nieuwe functies op komst. En uiteraard waren er vandaag ook weer nieuwe beta’s, dus er viel weer een hoop te lezen op iCulture.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Postzegelcode in PostNL-app.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • PostNL (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - In de PostNL-app maak je nu meerdere postzegelcodes tegelijk, ook van verschillende tarieven. Ook krijg je een pushbericht als iemand een pakje naar jou stuurt.
  • Twitterrific: Tweet Your Way (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.2+) - Twitterific heeft het nieuwe Center Stage, waarin je makkelijk door media kunt bladeren.
  • Google Street View (gratis, iPhone, iOS 10.0+) - Google Street View laat je in het nieuwe statistiekenvenster jouw populairste foto’s bekijken.
  • Chrome - webbrowser van Google (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Google Chrome werkt nu met Spotlight van iOS.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2016, 22:01
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.