iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 5 december 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 5 december 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoOok op deze Pakjesavond een nieuwe iCulture Vandaag. Ben je benieuwd wat iCulture allemaal voor je in petto heeft, dan hoef je niet verder te zoeken. Zo lees je alles over NL-Alert, ook hoe je het instelt. Ook is er nieuws over de Apple Store: zo is er één in Amerika beroofd, maar ook een nieuwe geopend in Parijs. Verder een analist die zich uitlaat over de verkopen van de Apple Watch en een bijgewerkte app van Runkeeper. En als je graag je foto’s bekijkt via iCloud.com, dan zijn er handige nieuwe functies op komst. En uiteraard waren er vandaag ook weer nieuwe beta’s, dus er viel weer een hoop te lezen op iCulture.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Postzegelcode in PostNL-app.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • PostNL (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - In de PostNL-app maak je nu meerdere postzegelcodes tegelijk, ook van verschillende tarieven. Ook krijg je een pushbericht als iemand een pakje naar jou stuurt.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Twitterific heeft het nieuwe Center Stage, waarin je makkelijk door media kunt bladeren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Google Street View laat je in het nieuwe statistiekenvenster jouw populairste foto’s bekijken.
  • Google Chrome (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Google Chrome werkt nu met Spotlight van iOS.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.