iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 10 september 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 10 september? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag verschenen er weer veel geruchten over de aankomende nieuwe iPhones. Zo hebben we al een goed idee van de aankondigingen van het iPhone-event. Daarbij duikt ook de naam iPhone XR steeds vaker op, mogelijk voor de 6,1-inch iPhone. Een andere analist kijkt verder vooruit, want die denkt dat de iPad overstapt naar USB-C. Zit jij daar op te wachten of zou je liever Lightning blijven gebruiken? Ook kijken we naar slimme verlichting en wat daarin zoal de mogelijkheden zijn en de Apple Store Champs-Elysees in Parijs opent in november zijn deuren. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De enige Apple-app die nog niet is bijgewerkt voor iPhone X. Ook bij deze update is dat niet het geval, maar er zijn wel wat bugs opgelost.
  • Logic Remote (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.4+) - Stabiliteitsverbeteringen en bugfixes. Logic Remote was al aangepast voor de iPhone X maar kreeg sindsdien geen updates meer.
  • bol.com (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Je kan nu ook chatten met de klantenservice via de bol.com-app.
  • IKEA Home smart (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - De Tradfri-app is alvast bijgewerkt voor de aankomende stopcontacten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.