Clickandbuy app

ClickandBuy stopt, gebruikers krijgen 5 euro iTunes-tegoed van Apple

Clickandbuy stopt eind april. Om te zorgen dat gebruikers hun iTunes-betaalgegevens aanpassen geeft Apple ze 5 euro beloning voor de moeite.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Clickandbuy app

ClickandBuy stopt per eind april. Daarmee komt er een einde aan een iTunes-betaalmethode die talloze mensen gebruikten, omdat ze daarmee met via bankrekening apps konden aanschaffen. Als bedankje voor het jarenlange gebruik krijgen de ClickandBuy-klanten 5 euro tegoed van Apple.

5 euro iTunes-tegoed voor ClickandBuy-klanten

ClickandBuy: 5 euro iTunes-tegoed van AppleApple heeft gebruikers met het hiernaast staande bericht op de hoogte gebracht. Ze raden alle ClickandBuy-gebruikers aan om hun betaalgegevens te wijzigen. Daarbij kun je kiezen uit betalen met een creditcard of met iTunes-tegoedkaarten die je bij elke supermarkt kunt halen. Hiervoor moet je wel iets doen: inloggen met je Apple ID en de betaalmethode wijzigen.

Als beloning voor de moeite krijg je 5 euro iTunes-tegoed, dat je kunt besteden aan boeken, muziek, apps en dergelijke. Vooral mensen die een lopende lidmaatschappen hebben, bijvoorbeeld voor Apple Music, iCloud-opslag of in-app abonementen moeten even opletten: die lopen niet automatisch door, dus je zult moeten zorgen dat de maandelijkse vergoeding ook in de toekomst geïncasseerd kan worden.

Binnen 96 uur op je iTunes-account

Je kunt het beste meteen even je betaalgegevens aanpassen als je nu nog ClickandBuy gebruikt, want het aanbod van 5 euro geldt maar tot 14 april 2016 23:59. Het tegoed wordt dan binnen 96 uur op je iTunes-account gestort.

Tipgevers: Kees en Bas, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2016, 19:42
Categorie Diensten
Onderwerp clickandbuy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.