Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts
iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 22 december 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 22 december 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag kwam op de valreep nog Pokeemon Go op de Apple Watch uit en dat betekent dat Niantic het nog net op het nippertje heeft gehaald om de game in 2016 uit te brengen. Wij hebben alvast wat tips en een stappenplan gemaakt, om te zorgen dat je Pokémon Go op de Apple Watch onder de knie krijgt. Verder bleek vandaag dat Apple afhankelijk is van een klein Japans bedrijfje om voldoende OLED-schermen te kunnen maken en dat de geliefde game Rollercaster Tycoon Classic nu speelbaar is op de iPhone en iPad. We hebben ook uitleg hoe je muziek luistert met de AirPods en hoe je screenshots van je Touch Bar maakt. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Betere ondersteuning voor afwijkende bundels. Ondersteunt nu ook ‘meeneem-minuten’.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een sociaal netwerk én fitnesstracker voor je trouwe viervoeter (ja, echt!).
  • Launch Center Pro - Icon Maker (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 11.2+) - Compleet bijgewerkt voor iOS 10 met verbeterde widget.
  • Angry Birds Blast (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Het bekende ‘match-3’ spelprincipe, maar dan met Angry Birds.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.