iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 20 februari 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 20 februari 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Kunnen we binnenkort zelf kiezen welke standaardapps we gebruiken? Het lijkt er wel op: volgens een nieuw gerucht gaat Apple je meer vrijheid geven, zodat je bijvoorbeeld de default webbrowser en mailapp op je iPhone zelf kunt kiezen. Ook op de HomePod lijkt er meer vrijheid aan te komen, zodat je bijvoorbeeld Spotify kunt gebruiken. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps en accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • NU.nl (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Bekijk je onderwerpen, meldingen en nieuwe reactie als ingelogde gebruiker van de NU.nl-app met het nieuwe notificatiecentrum.
  • HomePass for HomeKit (€3,49, iPhone/iPad/Watch/Mac, iOS 14.1+) - Nieuw appicoon en meer opties.
  • HomeScan for HomeKit (€1,19, iPhone/iPad/Watch, iOS 13.0+) - Je raadt het al: ook HomeScan for HomeKit heeft een nieuw icoon.
  • HomeCam for HomeKit (€5,99, iPhone/iPad/Watch/Mac/TV, iOS 14.0+) - De HomeCam-app is compleet vanaf de grond opnieuw geprogrammeerd. Er zitten ook nieuwe functies in zoals auto cycle, alerts en het verbergen van camera’s.
  • Waze navigatie & Live verkeer (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Ga je naar een plaats die meerdere ingangen heeft? Het is nu gemakkelijker om alle ingangen te zien en naar de juiste plek te rijden.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.