iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 17 mei 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 17 mei 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag staan we stil bij iedereen met een beperking, of het nu lichamelijk of geestelijk is. Normaal bestaat niet en of je nu een zichtbare handicap hebt of iets waar je liever niet over praat: voor iedereen moet het mogelijk zijn om mee te doen. Apple liet dat vandaag zien door het Everbody Can Code-programma open te stellen voor leerlingen met een beperking. In de Apple Store waren workshops te volgen en op de website werd er ook aandacht aan besteed en natuurlijk kon Tim Cook het niet laten om ook een tweetje erover de wereld in te sturen. Iedereen? Nou ja, voorlopig zijn de speciale programmeerlessen alleen te volgen op acht scholen in de VS, maar hopelijk komen ze ook snel naar Europa. Verder vandaag in het nieuws: YouTube Music komt eraan en zou een flinke concurrent voor Spotify en Apple Music kunnen worden. Dat en meer lees je in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Instagram Focus

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Pokémon GO (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Zet nu in één moeite Rare Candy om naar de Candy van een specifieke Pokémon. Gaat veel sneller dan één voor één.
  • Procast Podcast App - Podcasts (gratis, iPhone, iOS 11.0+) - Intuïtiever en sneller te bedienen, veel gebruikerswensen zijn in deze release doorgevoerd.
  • AlphaBetty Saga (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - 10 nieuwe levels die zich afspelen in India.
  • Minecraft (€7,99, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Vang nieuwe vissen, waaronder kogelvis, tropische vis, kabeljauw en zalm.
  • Instagram (gratis, iPhone + IAP, iOS 11.0+) - Betere filters voor pesterijen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.