iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 24 mei 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 24 mei 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoEen rustige dag vandaag op iCulture, maar er valt toch nog genoeg interessants te lezen. Zo nemen we de streaming muziekdiensten onder de loep en leggen we ze naast elkaar. Welke moet je hebben? Vandaag heeft Apple ook een programmeercursus voor studenten uitgebracht en sommen we in onze round-up van iPhone 8-geruchten de nieuwste tekeningen en video’s voor je op. Ook is er nieuws over Apple en 5G en komt er een armband die alcoholverbruik meet. Dat en nog veel meer in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • Wat is de status rondom 5G en wanneer kunnen we dat verwachten? In ons dossier 5G lees je er alles over.
  • We hebben de streaming muziekdiensten op een rij gezet. Moet je kiezen voor Spotify, Apple Music, Deezer of toch Tidal?

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

PCalc heeft nieuwe widgets voor iOS 10.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • PCalc (€9,99 + IAP, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 14.0+) - Je kunt in PCalc nu het appicoontje aanpassen. iOS 10.3 vereist.
  • PCalc Lite (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 14.0+) - Ook de gratis versie van PCalc laat je je appicoon aanpassen.
  • Pinterest (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Pinterest speelt video’s in je feed nu automatisch af.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.