iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 20 september 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 20 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag is de dag nadat iOS 11 uit kwam en in de nasleep daarvan verschenen er nog enkele updates. Zoals Apple’s iWork-apps die nu werken met iOS 11. Ook heeft Apple laten weten dat de downloadlimiet voor apps via het mobiele netwerk verhoogd is naar 150MB, zodat je grotere apps kunt downloaden als je onderweg bent. Ook hebben we een gids voor je gemaakt met de augmented reality-apps met ARKit die je nu al kunt proberen. Een minder leuke wijziging in watchOS 4 is dat je niet meer door je iPhone-muziekbibliotheek kunt bladeren op je Apple Watch. Tot slot is er nog onze Apple TV-keuzehulp, waarmee je het ideale model uit kunt kiezen. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Home-app voor HomeKit aangepast voor iOS 11.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Aangepast voor iOS 11.
  • Home+ 6 (€17,99 + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 16.0+) - De handige HomeKit-app Home heeft een geheel nieuw design voor iOS 11.
  • X (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 15.0+) - De Twitter-app werkt nu met Slim kleuren omgekeerd.
  • Money Pro: Geld en Budget (€5,99 + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 11.0+) - Money Pro is bijgewerkt voor zowel iOS 11 als watchOS 4.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.