iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 31 maart 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 31 maart 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet is vandaag World Backup Day, dus we herinneren je er toch nog maar even aan dat het superbelangrijk is om dagelijks een backup maken. Via iCloud bijvoorbeeld. We kijken ook alvast vooruit naar 1 april, maar dan wel op een leuke manier: met de Pac-Man-game in Google Maps. Ook is het de laatste dag dat je nog kunt profiteren van de kortingen op USB-C-accessoires. Je weet misschien nog wel dat Apple de korting invoerde, omdat er steen en been werd geklaagd over het feit dat je voor de nieuwe MacBook Pro een hele tros adapters nodig hebt. Dat en nog veel meer in deze nieuwe donderdageditie van de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • In iOS 10.3 is er iets veranderd met iCloud-instellingen beheren. We leggen uit hoe en wat.
  • Maak eens wat vaker een iCloud-backup. Kan je vel frustraties besparen als er iets misgaat. Het is World Backup Day, een mooi moment om weer eens je instellingen na te lopen.

Nieuws

Apps & accessoires

  • Jaren geleden heb je een paar tientjes betaald voor de TomTom-app? Dan zul je opnieuw in de buidel moeten tasten, want de oude TomTom-apps stoppen vanaf september.
  • Nostalgie! Vandaag en morgen speel je Pac-Man in Google Maps, gewoon omdat het 1 april is (bijna dan).
  • De gratis App an de Week is deze keer weer een spelletje: ga puzzelen met Blyss.

iCulture Deals

Meer vandaag

Infuse-app voor iPhone

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • IFTTT - computers & workflow (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Werkt nu beter samen met de iOS-agenda en App Store.
  • Infuse • Video Player (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac/TV, iOS 14.0+) - Heeft nu ouderlijk toezicht en de mogelijkheid om Blu-ray disk images af te spelen.
  • Reuters News (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.5+) - Nu met nachtmodus, zodat je onder de dekens de nieuwtjes van Reuters kunt lezen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.