Blyss voor iPhone en iPad

Rustgevend puzzelspelletje Blyss is Apple’s gratis App van de Week

Puzzelspelletje Blyss combineert rustgevende muziek met fraaie landschappen. Het is Apple's App van de Week en daarom deze en komende week gratis te downloaden.

Apple’s App Store-team zet voor de App van de Week weer eens een indie game-ontwikkelaar in het zonnetje. Deze week is de keuze gevallen op het fraaie en rustgevende puzzelspelletje Blyss van het uit India afkomstige Dropout Games. Blyss kost normaal gesproken 2 euro, maar is deze en komende week gratis te downloaden.

Puzzelspelletje Blyss voor iPhone en iPad

Blyss voor iPhone en iPadBlyss is een puzzelspelletje dat bestaat uit blokjes voorzien van één of meerdere puntjes. Het draait niet alleen om puzzelen, maar ook om rekenen. Je maakt combinaties van drie of vier puntjes door horizontaal of verticaal (diagonaal kan niet) over de blokjes op het scherm te vegen. Tijdens het spelen kom je in aanraking met fraaie landschappen met bergen, valleien en woestijnen. Dit alles onder het genot van rustgevende muziek.

Drie verschillende spelmodi
Elk thema in Blyss heeft zijn eigen muziek. Ook kan je nieuwe thema’s vrijspelen. Het spelletje biedt daarnaast drie verschillende spelmodi: Endless om eindeloos door te spelen, Time-Attack voor een race tegen de klok, en Playground. Blyss verscheen in juli 2016 en werd toen al meteen door Apple uitgeroepen als redactiekeuze, dus dat belooft wat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2017, 12:50
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.