iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 25 september 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 25 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag kwam macOS High Sierra uit! Heb jij hem al gedownload of ben je dat nog van plan? Hoe dan ook, in onze gids van macOS High Sierra-verbeteringen vind je functies die je meteen kunt proberen. Bij ons kun je meteen je ervaringen met macOS High Sierra delen in de nieuwe Praat mee. Los van macOS High Sierra was er ook nog ander nieuws. Wist je dat de Amerikaanse iPhone 8 stiekem mooier is dan de Europese variant? Alles heeft te maken met de achterkant van de iPhone 8. Ook hebben we een teardown van de Apple Watch Series 3 voor je, waardoor je een kijkje krijgt in de binnenkant van de nieuwe Apple Watch. Dat en nog veel meer in deze goedgevulde iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Fantastical 2 apps

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Dj-app djay 2 werkt nu met Drag & Drop en FLAC.
  • Airmail - Lightning Fast Email (Gratis + IAP, Mac, macOS 12.0+) - Airmail 3 voor de Mac is bijgewerkt voor macOS High Sierra.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - iBooks Author laat je nu afbeeldingen en video’s uit de Foto’s-bibliotheek toevoegen door ze te slepen of uit de mediakiezer te selecteren.
  • Shazam (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Shazam (en Shazam Encore) zijn bijgewerkt voor iOS 11 en hebben een geheel vernieuwde Apple Watch-app.
  • Fantastical Calendar (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 15.0+) - Bijgewerkt voor iOS 11.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Fantastical 2 op de iPad werkt nu met Drag & Drop.
  • Doka: Foto en Video Editor (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 16.4+) - PNG’s exporteren en meer in een bijgewerkte Darkroom.
  • EasyPark internat. parkeren (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Parkeer-app EasyPark werkt nu met Nederlandse telefoonnummers, waardoor je je ermee kan registreren.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.