Amac Flagship Store

iCentre-winkels worden op 12 en 13 april omgebouwd naar Amac

De winkels van iCentre zijn tijdelijk gesloten en worden omgebouwd tot Amac-vestigingen. Heel lang duurt dat overigens niet.

Deze week verdwijnt er na Dixons en V&D alweer een bekende naam uit het straatbeeld: iCentre. In verband met de overname door Amac zullen de winkels van iCentre de komende dagen worden omgebouwd. Op 12 en 13 april kun je voor een dichte deur komen te staan, want dan vindt de verbouwing plaats.


Amac Flagship Store

iCentre-winkels tijdelijk gesloten voor verbouwing

Zoals je eerder op iCulture kon lezen nam Amac alle 24 winkels van iCentre over. Omdat APR’s voor de inrichting en styling aan strenge regels van Apple moeten voldoen, zal er intern niet veel aangepast hoeven te worden. De winkels zijn dan ook maar korte tijd dicht. Vanmiddag gingen om 16:00 uur bij alle vestigingen de deuren op slot, om met de verbouwing te kunnen beginnen. Sommige winkels gaan donderdag alweer open, terwijl andere wat meer tijd nodig hebben.

Weer geopend op donderdag 13 april:
Amstelveen, Amsterdam CS, Arnhem, Bussum, Delft, Dordrecht, Ede, Groningen, Hilversum, Leeuwarden, Rotterdam Stationsplein en Tilburg.

Weer geopend op vrijdag 14 april:
Alkmaar, Almere, Emmen, Heerenveen, Hengelo, Hoorn, Leidschendam, Oss, Uitgeest, Utrecht, Wijchen en Zeist.

Webshop gesloten, garantie loopt door
De webshop van iCentre is ook per direct gesloten, al kun je nog wel facturen downloaden. Alle 24 voormalige winkels van iCentre blijven geopend en er zijn geen mensen die hun baan verliezen door de overname. Ook op het gebied van garantie verandert er niets: beide winkelketens hanteerden al een 3 jaar durende garantie op Apple-producten. Amac regelt de afhandeling van garantie als er toch iets mis is met de producten die je bij iCentre had gekocht. Had je een iMember-lidmaatschap, dan loopt dat gewoon door.

Bekijk ook

Amac neemt alle winkels van iCentre over [update: reactie Amac]

Amac neemt winkelketen iCentre over, waarbij alle 24 winkels behouden blijven. Ook de werkgelegenheid blijft gehandhaafd. iCulture sprak met Amac-oprichter Ed Bindels over de overname.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.