iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 28 februari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 28 februari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoEen hoop gedoe vandaag omtrent een nieuwe iPhone 8-gerucht: wordt Lightning ingewisseld voor USB-C? Als het aan The Wall Street Journal ligt wel. Ook zijn ze er zeker van dat de iPhone 8 een curved OLED-scherm krijgt. Apple heeft daarnaast onlangs de pagina voor systeemstatus vernieuwd, zo zie je makkelijker of er problemen zijn. We hebben vandaag ook weer twee nieuwe tips voor je klaar staan, zoals het uitschakelen van Hé, Siri en het checken van de levensduur van je iPhone-batterij. Apple lijkt ook nog eens vol in te zetten op augmented reality. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Skype afbeelding met man

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • YouTube (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 14.0+) - YouTube-links worden nu standaard in de app geopend. Je kan wel altijd navigeren naar de mobiele site.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Twittervideo’s en Instagramberichten zijn nu ook te zien in de NUSport-app.
  • NH Nieuws (Gratis, iPhone/iPad/TV, iOS 13.4+) - De app van NH Nieuws is compleet vernieuwd met een verbeterd design.
  • Skype (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Internationaal bellen met Skype gaat nu een stuk makkelijker.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.