iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 15 mei 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 15 mei 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het duurt nog maar een paar weken totdat Apple’s grote ontwikkelaarsconferentie losbarst. Wij kijken alvast vooruit en doen traditiegetrouw onze voorspellingen. Ook zijn we alvast in vakantiestemming en vertellen je hoe je met de iPhone op vakantie kunt vertalen met allerlei apps. Google Translate ligt dan op het puntje van de tong en dat is de reden dat we wat nader ingaan op wat tips om meer uit deze app te halen. Er zit namelijk van alles in en misschien gebruik je maar een fractie van de mogelijkheden. We leggen ook uit hoe je een kind tot 13 jaar een Apple ID geeft en hoe je meldingen ontvangt als je favoriete vrienden en websites (iCulture?) weer een nieuw bericht op Instagram posten. Voor de twitteraars onder ons was er vanavond ook goed nieuws, want Tapbots bracht vanavond versie 3 van Tweetbot voor Mac uit. Dat wordt weer je portemonnee trekken, want bij Tapbots zijn alle grote updates betaald. Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, opinie en meer

Video’s

Bekijk op YouTube onze nieuwste video, een uitleg over het snel sluiten van tabbladen in Safari.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

KLM Vluchtstatus.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • KLM (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - KLM heeft nu Vluchtstatus: op een handige pagina kan je de status van jouw vlucht in de gaten houden.
  • IMDb (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Je je kunt nu weer aanbevelingen markeren als niet interessant.
  • Goodreads: Book Reviews (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Eenvoudiger vrienden zoeken.
  • Google Nieuws (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.2+) - Google Play Kiosk is nu in de app te vinden. Bovendien is de vormgeving overzichtelijker.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2018, 22:25
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.