Adonit Snap 2 selfiestick

Adonit Snap 2 combineert selfie-remote met een iPhone-stylus

Adonit brengt een nieuwe stylus voor de iPhone en iPad uit met een bijzondere functie. Je kunt de Snap 2 namelijk ook gebruiken om foto's van jezelf te maken, dankzij de afstandsbediening in de stylus.

Adonit Snap 2

Adonit, een maker van tekenpennen voor de iPad en iPhone, komt met een nieuwe stylus die ook te gebruiken is als Bluetooth-remote voor selfiesticks. Normaal leveren fabrikanten bij selfiesticks vaak een plastic knopje, die als Bluetooth-remote te gebruiken is. Bij deze stylus zit de knop al ingebouwd in de stylus, dus dat scheelt weer een extra accessoire. Nadat je via Bluetooth verbinding hebt gemaakt met de Snap 2 gebruik je de standaard Camera-app op je iPhone of een andere camera-app. De batterij van de Snap 2 gaat ongeveer 12 uur lang mee en daarna kun je deze weer opladen met een usb-kabel. De stylus is met een magneet te bevestigen aan de achterkant van de iPhone. Door het dunne design heb je geen last van de Snap 2, terwijl je wel profiteert van wat meer grip bij het vasthouden van je iPhone.


Met een magneet aan je iPhone
Werkt met verschillende camera-apps
Uiteraard is de Snap 2 ook te gebruiken als tekenpen. Voor de tekenpunt van de Snap 2 heeft Adonit gekozen voor een 1.9mm PixelPoint die moet zorgen voor nog meer precisie. Je maakt met deze ‘selfie stylus’ eerst een foto van jezelf, waarna je met de stylus je foto kunt bewerken en alle oneffenheden kunt wegpoetsen, zodat je een toonbeeld van perfectie bent, klaar om op sociale media te posten.

Foto’s en tekeningen maken
Adonit heeft de Snap 2 gemaakt omdat Snapchat en Instagram een steeds belangrijker rol spelen in de manier waarop we communiceren. De stylus kan het allebei aan: selfies en handgetekende plaatjes. Je kunt ook een triple brost-functie gebruiken om te zorgen dat het perfecte moment altijd goed erop staat. Een dergelijke stylus zal niet iedereen aanspreken en vervangt ook niet de Apple Pencil, maar voor mensen die van fotograferen én tekenen houden is het een leuke combi.

Adonit Snap 2

De Snap 2 is te gebruiken met de iPhone 6 en alle nieuwere modellen. Je kunt hem in drie kleuren (zwart, roze en groen) bestellen op de website van Adonit voor $34,99 (ongeveer €30).

Adonit Snap 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2018, 21:04
Bron Bron Mac Rumors
Categorie Accessoires
Onderwerpen fotografie, selfie, stylus
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.