iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 10 juli 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 10 juli? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Voor jou draaide vandaag misschien rond voetbal en wielrennen, maar voor Apple was er vandaag iets heel anders aan de hand: App Store 10 jaar. Feest dus! Wij besteden extra aandacht aan het jubileum met een blik in het verleden én de toekomst. We kijken hoe de App Store veranderd is in de loop der jaren en kijken hoe de toekomst van de App Store eruit ziet. En wat was eigenlijk jouw allereerste app? Dat en meer lees je in deze iCulture Vandaag!

#10jaarAppStore

App Store iPhone en Mac, Shutterstock_396918232

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Chirp for Twitter (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 11.0+) - Deze Apple Watch-app voor Twitter kan nu gifs en video’s afspelen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Begin een goed gesprek met de nieuwe ‘Question Stickers’ in Instagram Stories.
  • Snapchat (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - Nu met selfie-filters gemaakt door andere gebruikers met de Lens Studio-app.
  • Scelta - Gewicht Bijhouden (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - Grote update, waarbij je makkelijker al je gewichtsmetingen kunt visualiseren en alle doelen die je ooit hebt gesteld. Nu ook Nederlandstalig!

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juli 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.