Reacties voor: iCulture peilt: Wat is jouw favoriete serie op Apple TV+?

Apple TV+ is nu een paar dagen beschikbaar en je hebt inmiddels de tijd gehad om de series te kijken. Wij zijn benieuwd welke serie het best is bevallen. Zijn het de kinderseries? Of juist de gevechten in See? De hectiek van The Morning Show? Laat je stem horen in onze poll!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 50 reacties

  1. Waarom zou ik in vredesnaam een abonnement nemen?

  2. Gisteren The morning show gekeken en echt een leuke serie. Vandaag begonnen aan SEE en tot nu toe ook een aardig goede serie !

  3. Vind het aanbod echt bagger

  4. Het is dat het gratis vanwege je aankoop. Maar dat je dit durft te tonen bij een live gang…… Dan moet er in die 12 maanden heel wat gebeuren.

  5. Wat een afgang. Allereerst is het aanbod op nog geen 2 handen te tellen en serie See waar zoveel over gesproken is is slaapverwekkend en slecht. Waarom moet je een abonnement nemen om vervolgens voor zo goed als alle films nog betalen? Het extra betalende aanbod is enigste wat interessant is maar om daar nog extra voor te betalen terwijl bij Videoland en Netflix het gewoon in abonnement zit.

  6. The Morning Show is echt een goeie serie hoor! En see ook! Vind ze echt te gek.

    Uiteraard kan ik me in mensen hun mening vinden, dat er weinig aanbod is, en dat het nog niet echt gebruiksvriendelijk werkt zoals mensen hadden gehoopt.

    Ben benieuwd wat er in de toekomst gaat komen

  7. Het is erg slecht. Ik ga het niet nemen.

  8. ICulture, je mag hier best een kritische noot werpen op dit nieuwe Apple initiatief.. niet iedereen lijkt even enthousiast.

  9. Mijn advies? Wacht minstens een maand of zelfs tot de kerstvakantie. Apple stelt maar wekelijks een nieuwe aflevering beschikbaar voor series. Als je dus 1,5 maand wacht en dan een week trial uitprobeert, kan je tenminste een seizoen in één keer bingen en zijn er al meerdere nieuwe titels beschikbaar.

  10. Ik kan het nog niet beoordelen. Krijg mijn gratis jaar niet aan de praat. Apple zegt dat de activatie van mijn nieuwe MacBook enige dagen kan duren.

  11. The Morning Show is echt een aanrader!

  12. Waarom zo negatief? Ik vind het positief dat Apple instapt. En ja, het aanbod is nog niet zo groot, maar Apple heeft nu ook een jaar in mijn ogen om het te verbeteren. Ze geven het aan een hele grote groep gratis weg voor het aankomende jaar. Krijg je het niet gratis, zeur dan niet en wacht even een jaartje. Misschien staat Apple er dan heel anders voor en heeft het wel een (meer) volwaardig Netflix alternatief. Persoonlijk denk ik dat Apple nog wel in gesprek is om content van externen erin te krijgen, maar dat het nog niet rond is. Ze moeten ergens beginnen en dat hebben ze nu gedaan. Ik blijf het dit jaar volgen en hoop dat het over een jaar heel anders is

  13. Ik wacht nog even met een abonnement tot m’n volgende Apple aankoop. Ondertussen is het aanbod ook gegroeid hoop ik, nu is het echt te weinig nog. Maar ik heb wel goede hoop op meer kwalitatief goede series, ondertussen hou ik het wel bij Netflix en npo start+, hoewel Netflix veel rotzooi maakt, dat zie ik Apple niet doen. Kwaliteit over kwantiteit moet het zijn.

  14. Pover aanbod,triestig

  15. Mensen mensen mensen… apple tv+ is niet een netflix he. Ook geen videoland of nlziet. Alles wat op apple tv+ komt is een apple exlcusive. Terwijl je er films zijn die je op zowel Netflix en disney en video land kan kijken. Dit heeft te maken met rechten. Apple heeft deze rechten simpelweg niet. Dat maakt het verschil. Dit is allemaal Apple content. Wat het zo bijvonder maakt. Dus zeur niet dat je de films niet gratis kan kijken.. dan snap je de service niet. Ik begrijp heelgoed wat apple hier probeert. En als ze het lukt hebben ze opnieuw goud in handen. Naast dit alles. De vergelijking met netflix is natuurlijk ook gemeen. Vergelijk appletv+ met netflix in zn eerste week. Dat is eerlijk;) netflix heeft enkele jaren nodig gehad voordat heel nederland er aan ging. Ik ben benieuwd of apple die snelheid kan evenaren of nog sneller kan gaan.

    Ik vind het een prima aanbod om mee te beginnen. Ik ben benieuwd naar de ververs ratio. Elke week nieuwe content? Elke maand? Ik ben benieuwd. Wat ik ook zag in de app is dat er iets van kanalen gaan komen?

    Met dit alles ben ik wel benieuwd naar hoe iculture het ziet.

  16. Nutteloos om na 2 dagen een enquete te houden!

  17. Grappig dat jullie zeggen dat er veel variatie is. Dat is het laatste wat er op deze streamingdienst is 😂

  18. Origineel geplaatst door Ro
    Nutteloos om na 2 dagen een enquete te houden!

    Vind ik zelf ook wel wat snel, heb net de afleveringen van See gezien die nu online staan en 1 van de Morning Show. Het aanbod is nu nog karig en als ik er voor zou moeten betalen zou ik het niet nemen. In dit gratis jaar kan ik dus goed bekijken of het aanbod genoeg aangevuld gaat worden om daarna wel een betaald abo te nemen.

  19. Dus je betaalt voor een abo en dan kan je nog extra betalen voor content? 😆

  20. Ben begonnen aan The Morning Show. Wilde in eerste instantie pas een abo afsluiten als er meer bij was, maar het zit blijkbaar bij mijn studentenabo van Apple Music. Goede deal! TMS heb ik nu eerste 3 afleveringen van gezien. Prima serie, maar ben nog niet echt onder de indruk. Ga wel verder kijken. See wil ik vanavond gaan proberen!

  21. Ik snap niet waar iedereen zo negatief over is. Zeker als je bedenkt dat alles originals zijn voor een schappelijke prijs. Daarnaast is de kwaliteit zeer hoog niet alleen op het gebied van story, maar zeker ook op het technisch vlak.

    Waar ik wel eerlijk is over moet zijn is dat de app op zowel Mac als iOS ruk is

  22. Zoals zo vaak is de vergelijking die de meeste mensen maken al meteen de foute. AppleTV+ wil niet zoals Netflix zijn. Vergelijk het dan eerder met HBO. Eigen productie van films/series en kwaliteit boven kwantiteit. Ik vind het een veelbelovende start! See en TMS zijn best wel goed. En voor diegene die het niks vinden. Het is niet verplicht om een abonnement te nemen.

  23. Gisteren met See begonnen. 2 afleveringen gezien en ik kan zeggen dat het toffe serie is als je van GoT, the 100 of zoiets houdt.

    Aanbod is nog beperkt, dat klopt

  24. Negatief zijn is cool tegenwoordig lijkt het wel. Ik heb met plezier naar de eerste drie afleveringen van TMS gekeken, en ben nu bezig met See dat ook echt wel van kwaliteit is. Ik ben benieuwd naar wat er nog meer gaat komen, de start is in ieder geval veelbelovend.

  25. Ben eerlijk gezegd nooit echt enthousiast over dit soort diensten, heeft niks met de kwaliteit en/of Apple te maken. Wel omdat ik series, films e.d. liever niet op een klein scherm(pje) wil kijken. Ook Netflix e.d. is aan mij niet besteed. Het geld wat je voor dit soort diensten betaald besteed ik dan liever aan het meest uitgebreide TV-pakket van mijn provider. Dat is voor mij meer dan voldoende en bij de meeste providers kan je tegenwoordig tot 10 dagen terug kijken als je wat hebt gemist. En als je het dan zo nodig wilt dan kan dat ook via streaming op je gsm of tablet, hoewel ik dat persoonlijk ook nooit doe. Uit nieuwsgierigheid heb ik Apple-TV wel geactiveerd en even gekeken naar de mogelijkheden maar daar zal het wat mij betreft wel bij blijven.

  26. De enige serie die mij aantrekt is The morning show die ik dan meteen gekeken heb. De rest wat er op staat boeit mij niet zo qua genre.

    Helaas op mobiel moeten kijken dus zolang het die 7 dagen gratis kan kijk ik nog wat rond.. daarna opzeggen omdat ik het niet op groter scherm kan kijken.

  27. Gewoon een jaar wachten, HBO had in het begin ook niet veel content.

  28. proef abbo weer opgezegd.hier ga ik niet voor betalen hoor.

  29. @MLVC: Niet kritisch mogen zijn en alles maar top vinden wat Apple doet is dus de norm? Anders ben je negatief…. 🤔

  30. Het aanbod is klein maar de kwaliteit is prim en voor de prijs hoef je het niet te laten. Heel slim van Apple.

  31. Apple kan niets fout doen bij sommige mensen. Het is dat het gratis is, maar wat een karig aanbod. Daarbij zal er ook vast goed gelet worden op content, aangezien ik denk dat aantasting van het merk Apple natuurlijk boven alles staat.

    Lemmings.

  32. Ik ben begonnen aan See en vind dit een erg goede serie tot nu toe.

  33. Dickinson is echt een aanrader. Heerlijke crossover tussen midden 19e eeuw en het heden

  34. Aanbod is bijna 0, see even gekeken, je moet ervan houden voor mij een aanrader, de rest is no niets, dus een Netflix killer zal het komende 10 jaar niet worden schat ik in..

  35. Vroeger was men ook kritisch toen SBS6 begon. Waarom kritiek hebben op een dienst die pas is begonnen.

  36. @JustinK: Precies dit!!! AMEN!

  37. Ik vind het een giller..,7 series… om te huilen. En dat terwijl ze het er al jaren over hebben. Gaat ‘m niet worden. Netflix is 100x meer value for money – en een enorm aantal unieke kwaliteitsseries.

  38. Origineel geplaatst door Jan Steen
    Vroeger was men ook kritisch toen SBS6 begon. Waarom kritiek hebben op een dienst die pas is begonnen.

    Het is nog steeds niks. 😜

  39. Net aflevering 2 van The Morning show gezien: super! En dat Apple + ingebed is in het betalende aanbod heeft mij de Jordan Peele “us” en “get out” doen kopen.

    Apple+ is on a roll!

  40. Origineel geplaatst door Fritsie
    ICulture, je mag hier best een kritische noot werpen op dit nieuwe Apple initiatief.. niet iedereen lijkt even enthousiast.

    iCulture en kritisch tegenover Apple? Dat zou voor het eerst zijn..

  41. Het is wel wat vroeg voor een poll, beste redactie.
    Desondanks: het aanbod (voor nu) is mager, maar ziet er wel kwalitatief goed uit. Er komt al snel nieuwe content bij, zag ik. Op Netflix ben ik al maanden uitgekeken, dus ik zal Apple TV+ zeker een kans geven. En voor mij zijn de eerste 12 maanden gratis.

  42. @Jan Steen: en SBS 6 is nog steeds niks . Wij kijken echt nooit naar campingzender sbs6 en staat bij ons ergens op kanaal 14.

  43. Pfff wat een negativiteit hier weer zeg. Geef Apple tv+ gewoon een echte kans en als je het niet bevalt dan stop je gewoon met de dienst.

    Ik ben begonnen met de Morning Show en moet zeggen dat ik hem erg goed vindt. Eigenlijk vind ik het ook wel fijn dat de keuze beperkt is, minder keuze stress 😉

  44. @Robin: Don’t bite the hand that feeds.

  45. We zijn allemaal Apple fan boys. Maar deze dienst is echt ver onder het niveau van Apple. En dan doel ik vooral op het aanbod. Kansloos volgens mij. De concurrentie lacht zich rot.

  46. Voorlopig blijf ik bij Netflix. Hopelijk heeft Apple over 12 mnd wat meer aanbod, gratis proefperiode is eigenlijk met teleurstelling begonnen. Misschien door te hoge verwachtingen. Laten we afwachten 🙂 Ze hebben immers wel serieuze namen onboard binnengesleept

  47. Voor een beginnende dienst ziet het er wel goed uit. En een jaar gratis is ook niet verkeerd. Na een jaar kan ik ook een goed oordeel vellen verwacht ik.

    1 dingetje, ik kan Engels spreken, lezen en schrijven maar ik vind ondertiteling wel zo fijn. Automatisch geeft geen ondertiteling en de Nederlandse variant voor doven en slechthorenden is niet prettig. Ligt dit aan mijn Apple TV 3?

  48. Ligt dit aan mijn Apple TV 3?

    Ook maar eens op mijn iPhone geprobeerd, daar krijg ik een lijst aan ondertitel talen. Ligt inderdaad aan de atv3 dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.