Reacties voor: iCulture peilt: kijk jij uit naar de Apple Watch Series 4?

En welk model heb je nu?
Nu er een afbeelding van de Apple Watch Series 4 gelekt is, kijk jij extra uit naar dit nieuwe model? Gebruik je nu ook al een Apple Watch of ben je van plan om voor het eerst in te stappen?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 33 reacties

  1. Jazeker, ik heb mijn watch 2 al verkochten 😛
    Kom maar door met nog meer beeldscherm! 🙂

  2. Ik heb nu een Apple Watch series 3 en heb hiervoor al een koper, dus ga zeker voor de series 4.

  3. Ik heb nog de 1e Gen. het word wel tijd voor een upgrade! En de oude.. die gaat in me collectie. Ik hoop wel dat ze nu wel de RVS model in NL gaan verkopen.

  4. Heb de eerste generatie watch weinig gebruikt; vond deze te sloom. Kijk wel heel erg uit naar deze!

  5. Is geen nieuw model..

  6. Ik overweeg deze als activity tracker watersport (peddelen) en scheidsrechtershorloge. Of ik kies voor een Garmin.

  7. Heb nu nog gen. 0 dus wordt zeker updaten.

  8. Ik heb Apple Watch Series 2 roestvrijstaal, ik stap nog niet over, ben nog tevreden met dit model.

  9. Zeker wel.

  10. Heb het 2015 model en series 2. De 2015 was echt te langzaam (met oude OS). Maar de series 2 bevalt nog steeds prima. Series 3 vond ik niet zo’n grote vooruitgang.

    De series 4 heeft volgens de geruchten wel een paar interessante verbeteringen. Even afwachten wat een nieuwe sensor (of verbeterde heart-rate monitor) voor mogelijkheden geeft. Meer schermoppervlak en haptic knopjes zijn sowieso een aanwinst.

  11. Wordt een dure maand. Gen 0 Apple watch vervangen door nieuwste model, iPhone X door de (eindelijk verkrijgbare!) xs variant. Kom maar met die Keynote … en als de Mac mini wordt vernieuwd kan het helemaal niet meer stuk.

  12. Heb begin deze maand de watch3 42mm gekocht, dus ik wacht wel even met upgraden. Ben wel benieuwd wat de wijzigingen zijn.

  13. @Jaap Couro: verwacht je zoveel van de Xs als je nu al de X hebt?

  14. Als er 4G op de nieuwe Apple watch zit dan zit die heel snel om mijn pols

  15. Eerste Apple Watch teleurgesteld verkocht na een paar maanden.
    Ben zeer benieuwd naar een mooie stainless steel variant, al ben ik bang dat het een retourtje Oberhausen gaat worden.

  16. @Michel: 6,5 inch is anders wel welkom, ben er toen der tijd een beetje ingetuind, een iPhone 8 plus heeft toch echt meer bruikbare screen real-estate dan een X.
    Groter scherm is zeer welkom als ik voor de X een mooie inruilprijs krijg!

  17. Ik blijf gewoon bij de series 0. Voldoende functionaliteit voor af en toe hardlopen. Ik neem mijn iphone wel mee.

  18. Echt wel! Heb de series 1, maar betere specs en dat design… kom maar op! Ga wel pas later aanschaffen. Eerst de iPhone XS!

  19. Paar weken een nieuwe watch gekocht.ze zeiden dat er geen kwam dit jaar.zo wel .bij iPhone gebelt eist de ook niks.of moet op eigen site staan.als nu de 5 komt waardeloos merk

  20. Spotify op Apple Watch?? Ik las een tijd geleden dat een aanpassing van WatchOS het mogelijk ging maken dat apps van derden ook offline afspeelmogelijkheden kregen. Dus Spotify offline bijvoorbeeld. Dat zou voor mij wel het laatste duwtje zijn. Maar niks meer over gelezen! Wie weet meer? Thx.

  21. Prachtig hoor. Sterkt te twijfelen of ik serie 3 te koop zet

  22. Ik heb de 1 en daarna de 2 gehad en allebei na een maand of 2 weer verkocht. Wat een heisa en hype voor een horloge. Dat je je gezondheid bijhoudt snap
    Ik best maar je moet er ook mee slapen om t compleet te maken. Het meest lastige en ook de grootste ergernis is dat je als gebruiker telkens een actie moet uitvoeren om die gezondheid apps of trainingen te registeren. Aan en weer uit. Wat een gedoe.

    Als huidige die-hard iPhone gebruiker en dito verslaafde wist ik bij mn eerste mobiel (een Siemens C25) dat zo’n lulijzer een blok aan het been zou worden. Nooit meer ongestoord leven. Ik heb me hier aan geconformeerd en maar wens geen ander blok aan m’n pols.

  23. Vrees er wat voor dat Apple deze keer enkel modellen zal maken met GPS + cellular en die voor een aantal maanden, jaren, … niet beschikbaar zullen zijn in BE/NL.

  24. “Anders ingevuld” want;
    Als de info uit het verleden klopt dat de AW4 ook diverse medische metingen kan doen, koop ik ‘m. (Insuline, betere hartritme etc.)

    Anders zie ik geen toegevoegde waarde t.o.v. mijn mooie Citizen Eco i.c.m. Iphone.

  25. Enkel interesse indien 4G

  26. Ik heb de originele (eerste) Apple watch. Had hem al een jaar op Mn nachtkastje liggen zonder te gebruiken. TOT DAT ik APPLE PAY kon gaan gebruiken via bunq! Ik kan nu niet meer zonder Mn watch! En laat mijn portomonnee 9 van de 10 keer gewoon thuis. (Op Mn nachtkastje).
    Kom maar door met die generatie 4!

  27. Origineel geplaatst door Wesley
    Ik heb de originele (eerste) Apple watch. Had hem al een jaar op Mn nachtkastje liggen zonder te gebruiken. TOT DAT ik APPLE PAY kon gaan gebruiken via bunq! Ik kan nu niet meer zonder Mn watch! En laat mijn portomonnee 9 van de 10 keer gewoon thuis. (Op Mn nachtkastje).
    Kom maar door met die generatie 4!

    Hahaha herkenbaar, een van de grootste verbeteringen van de afgelopen jaren

  28. Anders:

    Na 1 1/3 jaar gebruik Apple Watch 2 deze verkocht en een Garmin Forerunner 645 Music aangeschaft. Van deze wissel nog geen moment spijt gehad. De Watch serie 4 laat ik dan ook aan mij voorbij gaan.
    + Garmin:
    Lichter
    Meer horloge look
    Platter
    Fijner in dragen
    Minder kwetsbaar (mijn gevoel) bij dragen
    Makkelijker afleesbaar in de zon
    Minder vaak opladen
    Mooiere overzichten van je dag
    + Apple Watch
    Mooier kleurenscherm
    Meer Apps
    Eenvoudiger muziek op te zetten
    Meer mogelijkheden door de apps (mis dit niet)

  29. Andere keuze: Nee, ik blijf bij mijn Watch ander merk..

    Amazfit bip voor 50 euro. Natuurlijk geen Apple Watch maar top Watch waar alles op zit. En…. batterijduur van een maand…. 👍

  30. Nee en ik denk er ook aan watch2 weg te doen, wellicht dat ik andere merk een watch koop.
    Garmin heeft ook wel mooie zag ik laatst, zijn wel wat aan duurdere kant maar is Apple watch ook.

    Ik gebruik watch van Apple voornamelijk alleen nog met sporten, notificaties kunnen mij gestolen worden heb ik toch een hekel aan(telefoon staat altijd al op stil).
    Die van Garmin zien er iets meer uit als echt net klokje, dat vind ik toch iets mooier.

  31. Zo lang er geen ronde watch is, nee dankje!

  32. Nee ik kan mijn Apple Watch 2 al makkelijker missen, ik heb 9/10 keer alleen nog om met sporten.
    De rest van de dag heb ik gewoon normaal horloge om, notificaties kunnen mij sowieso al gesloten worden(Telefoon staat al op stil).

    Dus ik kijk sowieso al niet veel op mijn telefoon, ligt met werken ook gerust de hele dag op bureau zonder dat ik er op kijk.

  33. Ik wil eerst graag dat je niet meer steeds moet opladen, om deze reden heb ik de Garmin vivofit 2, werkt al twee jaar nu op dezelfde batterijen zonder opladen, altijd om dag en nacht en tijdens zwemmen.
    Zo hoort het bij een horloge!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.