apple logo liggend

iCulture peilt: wat verwacht jij van Apple in 2015?

Wat verwacht jij van Apple in 2015? We zijn benieuwd waar jij het meest naar uitkijkt in 2015. Zie jij dolgraag een Apple Watch om je pols, of toch liever een nieuwe Mac op je bureau?

apple logo liggendDankzij de iPhone 6, iOS 8, OS X Yosemite, iPad Air 2 en de iPad mini 3 is 2014 een prachtig jaar geworden voor Apple. Voor op het gebied van iOS en OS X werden grote stappen gemaakt, door beide besturingssystemen beter met elkaar samen te laten werken. We kregen ook de langverwachte grotere iPhones, die gezien het gigantische verkoopsucces erg in de smaak vielen. Wat gaat 2015 brengen? We weten al dat in 2015 de Apple Watch op de markt komt en er komen ongetwijfeld weer nieuwe iPhones, iPads en Macs. Naar welke nieuwe producten kijk jij het meest uit? Daar zijn we benieuwd naar in deze poll. Je kunt maximaal 3 opties aanvinken.

Poll niet zichtbaar? Via deze link kun je ook invullen.

Hoe ging het in 2014?

Precies een jaar geleden vroegen we jullie, iCulture-lezers, naar de verwachtingen voor 2014. Jullie keken vooral uit naar grotere iPhones en de Apple Watch, die toen nog iWatch werd genoemd.

We schreven destijds:

De iWatch, grotere iPhone en Apple-televisie zijn met zo’n kleine 63 procent van de stemmen de populairste producten voor de Apple-fan, zo blijkt uit de poll waar ruim 3200 mensen aan deelnamen. Ook Siri in het Nederlands gooit nog altijd hoge ogen (12,9 procent), gevolgd door eigen apps voor de Apple TV en iOS 8 (beiden afgerond zo’n 5,6 procent). In de reacties werden ook wensen genoemd die niet in ons eigen lijstje voorkwamen. Zo hopen veel mensen op een Apple Store bij hen in de buurt, meer iCloud-opslag als je meerdere Apple-producten bezit (nu heb je ongeacht het aantal producten 5 GB gratis opslag) en ook een iPhone met een accu die lang meegaat staat hoog op het verlanglijstje van veel iCulture-lezers.

Bekijk grafiek.
Grafiek niet zichtbaar? Bekijk ‘m hier.

Bij de verwerking van de gegevens zijn de resultaten van de poll gebruikt die op 10 januari 2013 om 12:00 uur beschikbaar waren. In bovenstaande visualisatie staat ‘other’ voor een combinatie van de minst gegeven antwoorden en ‘iets anders’.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2015, 17:17
Categorie Apple
Onderwerp apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.