Reacties voor: iCulture peilt: zit jij te wachten op een iPhone met Apple Pencil?

Volgens geruchten worden twee van de drie nieuwe iPhones dit jaar geschikt voor de Apple Pencil. Maar zitten we daar wel op te wachten? We zijn benieuwd naar jouw mening, dus stem in onze poll.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. “Who wants a stylus?”
    “You have to get them, put them away… yuck”
    “Nobody wants a stylus”
    “So let’s not use a stylus”
    “We are going to use the best pointing device that there is and we are all born with ten of them.”

  2. Heb ooit een Note gehad en gebruikte het pennetje veel. In een iPhone zou ik hem ook wel zien zitten mits die in het toestel (zoals bij de Note) geschoven kan worden.

  3. Een tekenstylus is voor iPad prima. Tekenen op een iPhone is onlogisch.

  4. Gebruik helemaal geen pen. Maar als gebruikers het handig vinden, waarom niet dan? Maar waar laat je de pen als de Phone in je zak zit

  5. ..heb mezelf nooit betrapt op een dergelijke behoefte..nooit in een situatie verkeert waar het een onmisbaar groot goed bleek.

  6. “Hoe de verkoop van de iPad pro verder te kannibaliseren.”
    Een plus iPhone X met pen zou voor mij waarschijnlijk genoeg zijn op een iPad pro met stylus thuis te laten/niet te kopen.

    Misschien gaat dit wel de toekomst zijn, de andere productlijnen laten afsterven en verdergaan met een iPhone die alle aandacht en functies krijgt.

  7. Dol op pencils. Niet alleen voor fotobewerking, maar ik gebruik ze zelfs voor match 3 games😄

  8. Origineel geplaatst door Lars
    “Hoe de verkoop van de iPad pro verder te kannibaliseren.”

    Een plus iPhone X met pen zou voor mij waarschijnlijk genoeg zijn op een iPad pro met stylus thuis te laten/niet te kopen.

    Misschien gaat dit wel de toekomst zijn, de andere productlijnen laten afsterven en verdergaan met een iPhone die alle aandacht en functies krijgt.

    Je beste concurrent ben je zelf. Dit weet Apple en doen ze al jaren heel goed. Als jij je eigen producten niet aanvalt met mogelijke betere producten dan doet iemand anders het wel. En dan ben je je klant kwijt en zijn centjes.

  9. Ik heb er zelf geen interesse in, maar heb er ook geen nadeel van als ze de optie toevoegen. Dus gewoon doen voor degenen die er wel op zitten te wachten.

  10. Zou leuk zijn als Apple het op de Samsung manier uitvoert dus net als bij de Note keurig in het toestel maar een losse Apple stylus van ruim 100 euro los meenemen werkt niet want dan is ie zo kwijt of stuk.

  11. Niet alleen tekenen, maar ook schrijven kan een toevoeging zijn. Vlug een notitie maken gaat schrijvend sneller dan typend.

  12. Absoluut, lijkt me heerlijk te tekenen onderweg op mijn iPhone. Teken vooral op iPad maar heb deze soms niet bij me en dan teken ik op iPhone met de vinger. Pencil zou dus geweldig zijn!

  13. @Hans: Als jij dat leuk vindt, ben je toe aan een Samsung, denk ik. Het lijkt mij helemaal niks. Een doodenkele keer zet ik op m’n iPhone 7 Plus (nu nog!) een keer een streepje of een cirkeltje op een kaart of een handtekening onder een contract. Daar hoef ik geen pencil voor te hebben.

    Alles, werkelijk ALLES kan ik met m’n dikke vingers bedienen op mijn iPhone.

    Ik denk dat de Apple Pencil alleen wat is voor kunstenaars en architecten die op hun iPad Pro willen tekenen en schetsen of aantekeningen willen maken op bouwtekeningen of zoiets.

    En verder voor (te) rijke ouders met verwende kindertjes die het kado doen aan hun kindertjes. In dat geval zou ik met een schetsboek en 30 kleurpotloden of viltstiften bij de Action voor 5 euro klaar zijn. Als het dat al kost!

  14. Erg lang een Note met een pennetje gebruikt, werkte prima temeer daar je het pennetje altijd bij je had in het toestel zelf. Bij de iPhone moet je de pen apart meenemen. De iPhone is, meer dan de iPad, een mobiel toestel. Je gaat die pen gegarandeerd OF vergeten OF ergens achterlaten.

  15. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  16. Samsung is echt het Microsoft van de jaren tien aan het worden. Innovatie heeft niks te maken met eerst zijn, laat staan met de specificaties van een toestel. Het heeft ook niets te maken met dingen maken gewoon omdat het kan (zie ook onhandig gebogen scherm) en al helemaal niets met het herintroduceren van iets wat zich al als nutteloos zijnde heeft bewezen.

  17. Zou het wel graag gebruike op men apple watch 🤭😁

  18. Origineel geplaatst door Milan
    “Who wants a stylus?”
    “You have to get them, put them away… yuck”
    “Nobody wants a stylus”
    “So let’s not use a stylus”
    “We are going to use the best pointing device that there is and we are all born with ten of them.”

    Exact. Ik kan me niet bedenken waar je een stylus/pencil op je iphone voor nodig zou hebben. In 2007 niet en in 2018 nog steeds niet.

  19. @Steven L: LOL…maar dan een hele kleine!

  20. Ik ben geen tekenaar en gebruik mijn pencil dan ook zelden. Nooit nodig gehad.

    Misschien dat Appel beter een ‘stokje’ bij de MacBook Pro kan verzinnen om m’n toetsen weer gangbaar te krijgen, dat zou vernieuwend zijn ten opzichte van het meeslepen van een bus compressed air. Misschien kunnen we daar een naamcompetitie aan koppelen bijvoorbeeld:
    MacBook Pro Pick
    Key Picker Pro
    iPick

  21. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  22. Ik heb de iPad 2018 maar geen pencil, en die zie ik mij ook nog niet kopen , kost ruim een kwart vd totale iPad voor een wazig product ….

  23. Met mijn palm V en mijn mda ii gebruikte ik de stylis ook het liefsf niet. Voor specifieke taken is een stylus prima, maar ik heb het eigenlijk niet nodig.
    Waar ik wel op wacht is de SE-2. Ik wil geen grotere telefoon.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.