Reacties voor: iCulture peilt: welk type AirPods Pro-gebruiker ben jij?

Ter vervanging of als extra paar?
Volgens Tim Cook zijn de AirPods Pro vooral populair bij mensen die al AirPods hebben. Ook beweert hij dat ze beide modellen blijven gebruiken. Maar is dat ook zo? In deze iCulture peilt onderzoeken we wat voor AirPods Pro-gebruiker jij bent.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Ik ben de Pro wel aan het overwegen om te sporten. Op de fiets kan het wel handig zijn. Zeker met de mogelijkheid dat je het verkeer nog kan horen. Voor het overige verkies ik sowieso een on ear hoofdtelefoon.

  2. Ik ben al sinds dag 1 in het bezit van de AirPods 1, en heb bij de release van de AirPods 2 deze ook direct gekocht. Eergisteren heb ik dan de langverwachtte AirPods Pro’s via de Apple site besteld. Ik kreeg bij het bestelproces de optie op mijn naam in de case te laten graveren, hier was ik een klein beetje sceptisch over maar heb het toch gedaan. Helemaal gehyped. Ik kon niet wachten tot de AirPods Pro’s binnen zouden komen…

    Gisteren was het dan zover, het pakketje opengescheurd en gelijk die oortjes ingedaan. Ik was helemaal verbluft van het volle, heldere geluid. Echt niet normaal, ik dacht dat het geluid van de voorgaande AirPods al goed was, maar my god dit geluid is magnifiek. De ruisonderdrukking vind ik bijna eng. Je voelt je helemaal afgesloten, dit is enorm handig wanneer je je even af wil sluiten en wil concentreren. Maar ook in de trein is dit mega fijn, ik heb nog nooit zo rustig in de trein gezeten.

    Ik kan deze AirPods Pro’s iedereen aanraden.

  3. Met o.a. de uitspraak van Cook dat AirPods Pro “leuk voor erbij” zijn, moge het duidelijk zijn hoe dicht deze man bij de financiële gang van zaken staat. En hoe ver hij van de klanten vandaan staat…

  4. Ik gebruik uitsluitend een goeie headset, geen enkel in-ear apparaat kan daar tegenop als het om de kwaliteit van het geluid gaat. Zeker met de huidige prijs van de Airpods, zijn daar ook de top headsets voor verkrijgbaar. (voor weinig meer).Wel begrijp ik dat in sommige omstandigheden de airpods handiger zijn maar ik vind het ook nog eens bijzonder onprettig om iets in je oren te moeten stoppen. Gewoon een kwestie van voorkeur en voor mij is dat een goeie headset met bluetooth verbinding.

  5. Anders:

    Ik heb AirPods van de 1e generatie, maar na 2,5 jaar niet eens zo intensief gebruik zijn de batterijen in slechte staat.

    Ik heb besloten dat ik niet weer een hoog bedrag ga uitgeven voor een product wat slechts twee jaar mee gaat, hoe goed ik de AirPods verder ook vindt qua gebruikersgemak.

    Daarom heb ik pasgeleden een mooie Sennheiser Momentum wireless 3.0 gekocht. Okee, die is 2x zo duur dan een setje AirPods, maar ik verwacht dat deze wel wat langer meegaat dan 2-2,5 jaar. En qua geluid is die ook stukken beter.

  6. Ik ben nog van plan ze te bestellen! 😀

  7. Origineel geplaatst door Paul538
    Met o.a. de uitspraak van Cook dat AirPods Pro “leuk voor erbij” zijn, moge het duidelijk zijn hoe dicht deze man bij de financiële gang van zaken staat. En hoe ver hij van de klanten vandaan staat…

    Eens, ik vind het ook opmerkelijk dat hij zo’n uitspraak doet. Terwijl dit naar mijn mening echt het allerbeste product is dat Apple sinds de originele AirPods en de Apple Watch 4 heeft uitgebracht.

    Maar het lijkt in de poll er wel op dat ie gelijk heeft. Ook ik heb ze geupgrade van AirPods1.

    Magnifiek.

  8. Ik heb ze gisteren binnen gekregen. De eerste keer dat je ze in hebt en die noice cancelling aanzet is het bijna eng hoe je merkt afgesloten te worden van de buiten wereld. Het is echt even wennen in vergelijking met de oude airpods. Vooral het niet meer tikken maar iets indrukken is even wennen, maar gaat snel. Het geluid is merkwaardig veel beter, vooral de bass komt veel beter tot zijn recht. De batterij voor zover je dat na 1 dag kan zien is top! Maar dat is het al snel in vergelijking met mijn airpods 1 die gewoon op en versleten zijn.

  9. Ik heb de eerste AirPods vanaf de allereerste dag en ze bevallen me nog steeds prima. Batterijen nog prima en het geluid vind ik goed; een stuk beter dan de EarPods.

    Ik geloof er niets van dat veel mensen met AirPods even als ‘extra’ ook de nieuwe AirPods Pro gaan kopen.
    Behalve wat freaks met een dikke portemonnee zullen de kopers vooral de ‘zeurpieten’ zijn die vonden dat de AirPods uit hun oren vallen of die in-ear en ruisonderdrukking willen hebben.

    Zelf hou ik er juist niét van om helemaal afgesloten te zijn van de buitenwereld als ik in de trein zit, op straat loop, op m’n werk ben etc. Ik hoor graag nog mensen om me heen praten, auto’s toeteren als ik gevaarlijk oversteek of de conducteur mededelen dat de aansluitende trein van een ander perron vertrekt.

    De AirPods Pro zullen prima zijn, geen twijfel aan. Cook heeft wel verdeling gezaaid…. Er zijn straks ‘small’, ‘medium’ en ‘large’ luisteraars 😂

  10. Ik heb ze net gekocht ben heel benieuwd, ik heb nu Böse sound sport wireless.
    Ik stoor mij echter mateloos aan windruis op de fiets, ding vangt zoveel wind is niet normaal.
    Dus ben heel benieuwd naar noise canceling, en geluid kwaliteit want vond Apple oortjes nooit denderend goed geluid geven.

  11. Origineel geplaatst door Chris
    Ik ben al sinds dag 1 in het bezit van de AirPods 1, en heb bij de release van de AirPods 2 deze ook direct gekocht. Eergisteren heb ik dan de langverwachtte AirPods Pro’s via de Apple site besteld. Ik kreeg bij het bestelproces de optie op mijn naam in de case te laten graveren, hier was ik een klein beetje sceptisch over maar heb het toch gedaan. Helemaal gehyped. Ik kon niet wachten tot de AirPods Pro’s binnen zouden komen…
    Gisteren was het dan zover, het pakketje opengescheurd en gelijk die oortjes ingedaan. Ik was helemaal verbluft van het volle, heldere geluid. Echt niet normaal, ik dacht dat het geluid van de voorgaande AirPods al goed was, maar my god dit geluid is magnifiek. De ruisonderdrukking vind ik bijna eng. Je voelt je helemaal afgesloten, dit is enorm handig wanneer je je even af wil sluiten en wil concentreren. Maar ook in de trein is dit mega fijn, ik heb nog nooit zo rustig in de trein gezeten.
    Ik kan deze AirPods Pro’s iedereen aanraden.

    Overdrijven is ook een vak of krijg je commissie met je reactie?
    Het geluid van de reguliere AirPods valt reuze mee. Deze In-Ears zijn ongetwijfeld beter, maar magnifiek? Wellicht eens ook andere merken de kans geven binnen hetzelfde prijssegment. Over het algemeen doen Sony en B&O het, op de perfecte integratie die uiteraard enkel Apple kan bieden na, een stuk beter. Desalniettemin, fijn om te horen dat je geniet van je aankoop 🙂

  12. Overpriced producten wat ook nog een keer ruk zitten

  13. @Dennis: ik ben momenteel ook in het bezit van de bose soundsport en overweeg ook de airpods pro. Lever je veel in qua geluidskwaliteit? Voor mij is vooral de bass belangrijk. Graag hoor ik uw ervaring. Alvast bedankt!

  14. @Stefano: Ik krijg ze vandaag binnen kan vanavond na het werk testen, zal dan eens reactie zetten wat ik van geluid vind.
    Ik houd zelf ook wel van een beetje lekkere bas, dus ben ook wel erg benieuwd.

  15. Ik heb de optie aangetikt, die zegt dat ik tevreden ben met mijn huidige AirPods en deze blijf gebruiken. Kan ook niet anders, want ik heb de tweede generatie pas sinds dat deze uitkwam (maart). Heb de versie genomen met draadloos oplaadbare case en ben er erg blij mee (€230).

    Natuurlijk zijn de AirPods Pro handig in die gevallen dat er veel omgevingsgeluid is (vliegtuig/trein/bus), maar dat vind ik op dit moment de prijs van €280,- niet waard! Dit was uiteraard anders geweest als ik toen nog niet de AirPods had gekocht en nú pas mijn eerste paar zou kopen!🤑

  16. @Dennis: dat zou helemaal mooi zijn! Dan wacht ik uw ervaring nog even af.

  17. @Stefano: Ik heb ze pas een uurtje in gebruik ongeveer, maar moet zeggen ze zijn geweldig.
    Ik had bij Bose Soundsport dat ze niet lekker in me oren toch zaten, wat vreemd was want vorige generaties Bose oortjes zaten altijd heel fijn.

    De Noise Canceling is echt geweldig, al moet ik zeggen heb er nog niet mee gefietst.
    Ik deed ze in terwijl mijn tv aan stond, en geluid van de tv was moeilijk te verstaan heel zacht.

    Het geluid moet ik zeggen is naar mijn mening vrij goed, had de Bas misschien iets beter gekund j wellicht(Je oren zullen niet trillen van de Bas zoals bij Bose wel eens had :P).
    Ik moet zeggen de Bas is toch wel vrij goed, ik heb het geluid net iets over de helft staan, mijn Bose Soundsport gaan de verkoop in ik ben om.
    Ja ze zijn duur maar ze zijn mijn oren toch wel vrij goed.

  18. Ik had de 1e AirPods, en heb sinds dag 1 afgelopen woensdag de AirPods Pro. Wat een verschil zeg ze zijn dubbel en dwars het geld waard. Noise Canceling is ook zeer gaaf zeg.

    ideaal dat draadloos opladen.

  19. @Dennis: Allereerst bedankt voor de uitgebreide review!

    Klinkt bekend! Vooral na langere tijd gaan ze irriteren. Fietsen was een geen doen met de soundsport ivm windgeruis.

    Met iets minder bas kan ik leven als ik de rest van uw review zo lees. Vooral de Noise Canceling klinkt als een verademing voor in de klas:)

    Ik ben ook om! Ga dit weekend maar richting amsterdam haha. Nogmaals bedankt en veel luister plezier!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.