Reacties voor: Iconoclasm krijgt update voor iPad [jailbreak]

De applicatie Iconoclasm is ook voor de iPad verschenen in de Cydia Store. Deze was voorheen ook al op de iPhone beschikbaar. Met de applicatie kun je op de iPad je springboard naar eigen smaak inrichten.
Lees het complete artikel → Iconoclasm krijgt update voor iPad [jailbreak]
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Volgens mij staat er standaard 3.2 op, niet 3-0….

  2. Origineel geplaatst door Robbie van Zomeren
    Volgens mij staat er standaard 3.2 op, niet 3-0….

    Oeps ;-). Bedankt, je hebt gelijk. Is aangepast.

  3. Bij mij werkte dit nooit op de iphone, hij had altijd een paar icoontjes half uit het beeldscherm en somige zelfs helemaal er buiten. Ik vond toch dat je SB er niet echt mooier van werd.

  4. Weet iemand of er iets is, dat ik mijn iconen ergens willekeurig kan neerzetten? Net zoals op het bureaublad van je pc? Volgens mij kan dat niet met deze app ofwel?

    Iemand een idee?

  5. Leuk, jammer dat het geld kost.

    Vind ik het net niet waard. Te weinig toegevoegde waarde voor dat geld.

  6. Ik heb net Iconoclasm gekocht voor 3 dollar, en er staat in de app zelf (wanneer je hem gekocht hebt) dat hij niet geschikt is voor de iPad en dat dit wel komt binnenkort. Wanneer ik de app toch gebruik merk ik dat het meeste niet werkt. De apps gaan door elkaar en je moet ze dan zelf weer per stuk terug brengen naar de oude staat. Het enige dat leuk is en goed werkt is dat je de icons 5×5 kan doen. Maar dit is echt geen 3 dollar waard. Heb het inmiddels weer verwijderd.

  7. Ik ben benieuwd naar thema’s op de iPad icm Iconoclasm. Volgens mij kan je dan echt de allermooiste thema’s maken.

  8. @misterx25:
    Ja dat kan wel, maar dan moet je zelf layout files gaan maken of aanpassen. Je kunt dan voor elk icon de coördinaten opgeven. Er is nog geen GUI voor gemaakt. Het staat volgens mij ook bij more info van iconoclasm in Cydia uitgelegd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.