iCloud apps overzicht.

Reacties voor: Ontwikkelaars uiten hun frustratie over onbetrouwbare iCloud-synchronisatie

Meerdere ontwikkelaars uiten hun ongenoegen over problemen met iCloud-synchronisatie. Sommige apps attenderen hun gebruikers op de trage werking, terwijl andere apps het helemaal uit hun app gehaald hebben.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Is het ook iets van de laatste tijd dat de Bestanden App niet meteen synct? Als ik op mijn iPhone een document in Bestanden opsla, is het compleet onvoorspelbaar wanneer dat bestand op mijn MacBook zichtbaar wordt.

  2. Is dit niet vanwege de veranderingen achter de schermen ivm iCloud+?

  3. Origineel geplaatst door Flyerbunch
    Is dit niet vanwege de veranderingen achter de schermen ivm iCloud+?

    Dat klinkt enorm plausibel! Ze zullen wel iets niet helemaal goed geconfigureerd hebben waardoor het half werkt. Iets van een plusje ergens vergeten zijn😉

  4. @Flyerbunch: Daar zou je best wel eens gelijk in kunnen hebben
    Dat ze misschien per ongeluk of misschien expres een stuk code hebben aan gepast die dit veroorzaakt

  5. Syncen werkt al veel langer niet goed met notities op het moment dat er een ios of ipados update klaar staat

    Dan werkt de synchronisatie helemaal niet tot je apparaten een update hebben gehad en na de update duurt het zeker nog een dag voor alles weer werkt

    Uitermate irritant als je een boodschappenlijst in notities op je ipad/macbook maakt en in de winkel met je iphone niet kunt zien

  6. (Red.) Apple zegt dat dit probleem is opgelost.

  7. Dat moet dan echt net zijn opgelost. Apple Fotos werkte vanmiddag nog slecht.

  8. Ik heb er nog last van op iPad

  9. Ze geven wel makkelijk iCloud de schuld. Sommige apps werken altijd, zonder enig probleem. Sommige werken zelden goed. Maar wel iCloud de schuld geven. Tweetbot ook. Je kan nu zelf checken in de app, en duidelijk zien dat het aan Tweetbot ligt. De sukkels hebben hier in hun eigen voet geschoten.

  10. @Onno: Daar heb ik ook last van. Flinke onbetrouwbaarheid wanneer een bestand dat ik op mijn iPhone of iMac in iCloud zet, beschikbaar komt op andere Apple apparaten. Leek ‘vroeger’ veel meer instant te gaan.

    Verder ook op 2 iMacs een probleem rond het automatisch bijhouden van welke bestanden uit iCloud hij lokaal download, en welke hij in de cloud zet (dat zou afhankelijk van de ruimte op je HD automatisch moeten gaan). Dat levert me soms een tekort aan diskspace op, dat te danken lijkt aan het niet goed managen van dit ‘purgable’ deel. Ik kan dan geen updates installeren, omdat de HD vol is (doordat MacOS automatisch teveel van iCloud download). Ik kan het zelf ook niet vrijmaken. Andere bestanden verwijderen lost ook niks op: MacOS download dan nog meer uit iCloud. Als u nog begrijpt wat ik bedoel… Meer mensen last van?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.