Reacties voor: iCloud staat opnieuw downloaden van verwijderde apps toe

Met iCloud blijkt het mogelijk om apps die al uit de App Store zijn verdwenen, opnieuw te downloaden. Het werkt echter niet bij apps die door Apple onder druk zijn weggehaald.

Reacties: 21 reacties

  1. Jammer, hoopte nog even op VLC maar die is door Apple zelf verwijderd 🙂

  2. Gelukkig heb ik VLC nog 😀

  3. De app die Apple zelf gemaakt had (iPhone’s Case Program) kun je wel opnieuw downloaden, alleen werkt deze na het openen niet meer en geeft een error aan

  4. Ik heb ook die VLC app die door Apple is weggehaald en idd als ik kijk op de Cloud staat die er helemaal niet tussen. Gelukkig staat die in iTunes en op mijn iPhone. Kan je gewoon bijna elk filmpje dat je vind op internet mee afspelen. Handig.

  5. Klinkt goed, misschien is dit het begin van een systeem dat vergelijkbaar is met de Xbox live market. Daar worden games met een waardering onder X en aantal downloads onder Y na een periode Z “verborgen”. De games zijn dan nog wel beschikbaar voor downloaden als het wordt aangeraden door een vriend.

    Verder zou dit wel mooi zijn, want ik heb een aantal apps/games die niet meer in de store staan maar ik nog wel graag zou willen spelen, waaronder een simcity.

  6. @Peter – Er is nog wel SimCity Delux in de App Store

  7. Weet ik :), gaat er ook niet om dat ik het niet kan spelen, heb het namelijk nog op m’n hdd/itunes staan en op m’n iPhone, maar meer om het feit dat als ik het mocht kwijtraken ik het iig weer kan downloaden! 🙂

  8. Maar als weer z’n ettertje flikt om tethering door in een app te krijgen ( kleuren app met bepaalde combo kon je tetheren) en dat langs apple krijgt. Daarna 1 seconde in de app store laat staan en daarna verwijderd voor “personal probs” dan zou je in theorie gewoon legaal tetherapp kunnen downloaden??

  9. Origineel geplaatst door dutchie
    Maar als weer z’n ettertje flikt om tethering door in een app te krijgen ( kleuren app met bepaalde combo kon je tetheren) en dat langs apple krijgt. Daarna 1 seconde in de app store laat staan en daarna verwijderd voor “personal probs” dan zou je in theorie gewoon legaal tetherapp kunnen downloaden??

    Nee wat dit geld alleen voor eerder gekochte Apps 🙂 lees het bericht anders even ipv alleen titel

  10. Ik mis tot de dag van vandaag de app van 4shared. Gratis Spotify Premium.

  11. 🙂

    hopelijk staat iHome er ook tussen! die mis ik echt al heel lang. toen 5 euro ofzo voor betaald.

  12. Ik had het met Tweetie en was blij dat hij er weer op me iPhone stond maar helaas is de xAuth uitgeschakeld dus kon er weinig mee 🙂

  13. Tot mijn verbazing zag ik gisteren inderdaad dat iZee er tussen stond.

  14. Daar was ik al achter op het moment dat het beschikbaar was.
    met iPint die stond erineens tussen.

  15. @ begin posters: Is VLC niet door de ontwikkelaar uit de Appstore gehaald omdat ze het niet eens waren met het feit dat je van Apple een app maar 6 keer mag installeren (ofzoiets) en VLC juist een “free to use for everybody” gevoel wilt verspreiden?

  16. Uh en Ndrive Benelux?! Dat was navigatie voor 5 euri:) die moet dan ook te downloaden zijn..

  17. Maar opschonen van de behoorlijke grote aankopenlijst op je iphone kan dus niet ?

  18. Het gaat volgens mij wel over opnieuw downloaden van reeds gekochte apps, niet opnieuw kopen van apps die uit de store gehaald zijn. Vooral handig als je dus je laptop laat crashed en alles kwijt bent, maar die ene app die nu niet meer beschikbaar is toch nog altijd wil gebruiken.

  19. @dutchie: Nee dit kan dus niet! Behalve dan de mensen die er snel genoeg bij waren om de app te downloaden toen deze nog in de Appstore stond.
    Gelukkig zweven de meeste verwijderde apps wel rond op het internet.

  20. Wat ik graag zou weten is hoe ik een deel van mijn gedelete apps blijvend zou kunnen verwijderen. Ik heb geen zin om van die 358 apps die ik geprobeerd heb en waarvan ik er zeker 300 nooit meer zal gebruiken, die telkens opnieuw te zien in “mijn aankopen”.
    Is er een mogelijkheid om dit te doen? In iTunes zijn ze al verwijderd maar op iPhone / iPad komen ze steeds terug (om te kunnen downloaden).

  21. Met itunes kan je ook al je verwijderde aankopen opnieuw installeren. Ik ben alleen opzoek naar een programma die die aankopen definitief verwijderd uit je aankopen in de app store.

    zo te zien zijn er meerdere mensen met dit probleem, waarom vinden ze daar dan geen oplossing voor. MEH

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.