Reacties voor: i-Close: afdekdopje voor de iPhone-headsetaansluiting

i-Close heeft een al bestaand idee, een afdekdopje voor de headsetaansluiting op je iPhone, omgezet in een commercieel product. Voor 3 euro koop je een plastic afdekdop, die voorkomt dat er vocht en vuil in je headsetopening komt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. heb er al 3 besteld, eens zien of dit een leuke gadget is.


  2. Dit afdekdopje heeft als bijkomend voordeel dat je de iPhone ook in (lichte) regen kunt gebruiken. Het dekt namelijk de vloeistof-verklikker in de headsetopening af, waarmee Apple kan detecteren of een kapotte iPhone nat is geweest.

    Waar slaat dit op? De headsetopening kan tegen regen, het is niet erg als daar een druppel in valt, anders hadden al lang vele iPhones het moeten vergelden. Ook kleurt de vloeistofverklikker daardoor niet rood, daar is wel wat meer water voor nodig. En als je je iPhone dan toch zo graag in het water dondert zal dit dopje er niet voor zorgen dat je verklikker groen blijft, er zijn dan genoeg andere openingen voor het water. Sowieso denk ik dat er maar een enkeling hier is met een ‘officiële’ iPhone die echt garantie kan eisen.

  3. Hoe gaat dat passen op de 3G iPhone, ik dacht ooit is gelezen te hebben dat de nieuwe aansluiting gelijk komt te liggen i.p.v. terugliggend zodat ook andere merken headsets aangesloten kunnen worden.

  4. liever een afsluitding voor m’n docconnector, heb al een paar keer last gehad van stof dat dwars zit in m’n connector ingang waardoor hij om de paar seconde de melding geeft dat het “aangesloten apparaat” niet compatible terwijl er niks in de dockcon zit (behalve het stof dan)

  5. @Muthas: Inderdaad, dit slaat helemaal nergens op. Gelukkig hebben we scherpe lezers die het dan even rechtzetten, dank daarvoor. Ik heb nog met opzet “(lichte) regen” geschreven, om al te bijdehante reacties over stortregen voor te zijn, maar blijkbaar is er toch altijd wel weer iets op te merken. Anyway, gefeliciteerd met jouw mening, maar ik denk dat er toch weinig mensen zijn die in stromende regen onbeschermd met hun iPhone gaan lopen. Een gemiddelde regendruppel is een bolletje met een radius van ongeveer 4 mm. Als die precies in je headsetopening komt zit ‘ie goed vol.

  6. @gise
    Ik heb het ook liever in het dock, in mijn iPod’s is ook al behoorlijk vaak mis gegaan door stof, sloeg me PC een beetje op hol…

  7. @Muthas
    ‘Sowieso denk ik dat er maar een enkeling hier is met een ‘officiële’ iPhone die echt garantie kan eisen.’

    Ik heb mijn iPhone unlocked en alles maar hij ging stuk, heb hem op tijd kunnen herstellen (het scherm was stukgegaan) Uiteindelijk kreeg ik hem niet meer aan. Heb hem toen maar naar Amerika gestuurd zodat het geregeld kon worden door Apple. Zojuist ontving ik mijn vervangende iPhone. Iedereen die een iPhone heeft gekocht bij Apple heeft dus gewoon recht op warranty in alle landen waar de iPhone is uitgekomen.

  8. Mijn iPhone is volgens mij stuk door ”spatwater”.
    Elke keer als ik mn oordopjes in doe moet ik ze er weer uithalen en goed in doen voordat hij werkt. krijg foutmelding dat deze accesoire niet gebruikt kan worden met de iphone. Deze melding krijg ik elke keer als ik wat met de iphone doe. en restore helpt niet 🙁 had ik nou maar dat dingetje 😛

  9. Waarom doet die link het niet?:P

  10. Mijn podloodgum werkt nog altijd super. En haal hem er bijna dagelijks uit. Sluit nog altijd perfect af.
    Maar ga denk ik toch dit ook eens proberen.
    Bedankt voor de tip!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.