iBood doet X-Mini Speaker in de aanbieding

iBood verkoopt vandaag een miniatuur speakertje, die je aan kunt sluiten op elk apparaat met 3,5 mm headsetaansluiting (zoals de iPhone en iPod touch). Uit het kleine ding schijnt een behoorlijk geluid te komen.

X-Mini SpeakerPhilip stuurde ons de tip, dat iBood vandaag een iPhone-compatibel speakertje in de aanbieding heeft. Bij Thinkgeek kost een dergelijk speakertje $24,95 (omgerekend 16 euro) dus de huidige prijs van €19,95 op iBood is bepaald geen superaanbieding en de adviesprijs van €29,95 lijkt ook uit de lucht gegrepen. Maar het bespaart je wel de dure verzendkosten vanuit de VS. De X-Mini van XM-I is uitklapbaar en levert volgens verschillende reviews op internet een goed geluid.

Mini XDe speaker is oplaadbaar via USB, heeft een output van 2,4 watt en een frequentiebereik van 100 Hz tot 20 kHz. Hij gaat 8 uur mee, is alleen verkrijgbaar in zwart (de fabrikant maakt ze ook in wit en rood) en wordt geleverd met 2 jaar garantie. Voor de aansluiting op de 3,5 mm headsetaansluiting van de iPhone heb je waarschijnlijk wel een adaptertje nodig. In open toestand meet de speaker 5,2 x 5,2 x 3,2 cm. Klap je hem open dan gaat de hoogte van 3,2 naar 5,7 cm. Hij weegt 50 gram en is door z’n kleine formaat makkelijk op zak mee te nemen. Voor schreeuwerige reclameteksten kun je terecht op de productpagina bij iBood. Morgen hebben ze weer een ander product.

(Ja, er zijn inderdaad meer speakers die op de iPhone passen. En nee, we gaan niet alle speakers bespreken die op de markt komen. Maar aan tips van lezers – mits geen schaamteloze reclame voor eigen product of project – proberen we als het kan aandacht te besteden.)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 mei 2008, 19:25
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.