Reacties voor: HyperLink: deze stalen Apple Watch-horlogeband kost maar 49 dollar

De HyperLink is een stuk goedkoper alternatief voor een stalen Apple Watch schakelarmband. In plaats van €499,- betaal je voor deze Kickstarter maar €43,-. De bandjes zijn in twee kleuren verkrijgbaar.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. En die past ook op het sport model??

  2. @Jeffrey: Ja, en ze hebben hem ook in space grey. Ziet er heel gaaf uit met een Apple Watch Sport Space Grey.
    Ik had hem van de week al besteld voor mijn stalen Apple Watch.

  3. Is zeer aantrekkelijk, al vind ik de Apple sten band ook schitterend. Maar voor €87,- is dit een hele mooie met een schitterende prijs.

  4. Origineel geplaatst door Anthony
    Ja, en ze hebben hem ook in space grey. Ziet er heel gaaf uit met een Apple Watch Sport Space Grey.
    Ik had hem van de week al besteld voor mijn stalen Apple Watch.

    En met de zilverkleurige aluminium sport?

  5. Valt wel weer tegen dat de space grey alleen voor 42mm Apple Watch beschikbaar is, ik val dus wederom buiten de boot met mijn 38mm Apple Watch.

  6. @Aron: Wanneer ze 1000 shares / likes hebben op de FB page komt er ook een 38mm
    Kan site zo snel niet vinden.
    Ik ben iig een backer 🙂

  7. Let goed op: er circuleren foto’s met een logo op de buckle. Dat moet je wel mooi vinden vooral ook omdat de text G Mobi niets met hyperlink te maken heeft.

  8. @Mhoutman: dat is inderdaad vreemd. Op de ene site wel, de andere niet.

  9. Draag nu 2 weken een hoko replica van rvs band Apple in grijs. Via China uiteraard. Goede kwaliteit. 80 euro.
    Als je zoekt bij Ali expres dan vind je enorm aanbod.

  10. Space black besteld! Bedankt iCulture!

  11. Ehm mis ik iets? Aliexpresse staat vol met dit soort bandjes! Dit bandje is wat mij betreft een 13 in dozijn bandje die je al jaren als rvs bandjes ziet. Begrijp ook niet helemaal waarom dit een kickstarter is. Dacht dat kickstarters altijd vernieuwende of bijzondere producten waten.
    Ik moet zeggen dat ik de Apple versie heel veel mooier vindt en ook daarvan heb je al meerdere alternatieven op de betreffende sites.

  12. @pat: deze kwaliteit heb ik niet gezien bij Aliexpresse.

  13. Space Black besteld. Bedankt, iCulture, bijna vergeten…

  14. Op ebay staan dit soort bandjes al maanden, in alle kleuren en maten.

  15. Origineel geplaatst door Ed
    @pat: deze kwaliteit heb ik niet gezien bij Aliexpresse.

    Ik zie geen verschil, ik zie alleen een gelikt filmpje met een monotone “Apple” stem!

  16. Wat denk je van deze band voor iets meer dan 15 euro incl verzending. Zie geen verschil met de originele band

  17. Ik vind het niet zo schokkend, er zijn genoeg thirdparty bandjes te koop ik zag laatst bij bol.com en watchbandjes-shop.nl al wat bandjes langskomen die ook ongeveer aan die prijsklassen voldoen en er gaan er over een paar weken zeker nog meer komen om er niu een kickstart project voor te starten…

  18. Afblijven !!!! Kijk maar eens naar een vorig project van hen op kickstarter ‘istick’. Nooit tot een goed einde gebracht. De stretch goals niet volbracht en nog vele die de istick niet eens hebben gekregen. Een waardeloze app ook voor de istick.

  19. Origineel geplaatst door Ed
    @Mhoutman: dat is inderdaad vreemd. Op de ene site wel, de andere niet.

    Is 1 en hetzelfde bedrijf. En logo komt niet op produciemodel. Informeer jezelf voor je paniek zaait

  20. @victor: op het forum van Macrumors staan ook foto’s en ervaringen van mensen die via Aliexpress hebben gekocht.

    Zijn redelijk positief, hoe dan ook is deze Hyperlink wel een mooi ding voor weinig. Zeker in vergelijking met die van Apple.

  21. @Mhoutman: 2. From the FAQ’s “Based on the feedback we have received so far, we have decided to keep the exterior look of the watch band clean of any logos and move any visible logos to the inside of the watch band. In other words, no product logo will be visible while you are wearing the watch.”

  22. ik heb deze besteld voor Ongeveer 15 euro hij lijkt enorm sterk op de originele schakelband

    Sorry, this item is no longer available!

    Nog even over HYPERLINK by Sanho: Dat is ook de man die de iStick op Kickstarter heeft gezet en nog enkele andere artikelen. Maar achteraf is gebleken dat deze firma helemaal geen producten ontwikkeld, echter slechts een leverancier is van producten die gewoon worden ingekocht in China. De iStick is ook een groot succesnummer geweest van Kickstarter, helaas is de software nooit op punt gezet en hebben we een onbruikbare USB stick ontvangen waar we ook nog veel te veel voor betaald hebben en heel lang op hebben moeten wachten.
    Al ziet het er nog zo mooi uit, voor mij geen producten meer van deze HYPERLINK (die je overigens tot einde des dagens blijft spammen via emailadressen verkregen via eerder gekochte artikelen, met aanbiedingen waar je niet op zit te wachten).

  23. Ik raad jullie allemaal aan op MiniInTheBox.nl te kijken voor bandjes! Spot goedkoop en kwalitatief geweldig!

  24. Origineel geplaatst door Michel
    Is zeer aantrekkelijk, al vind ik de Apple sten band ook schitterend. Maar voor €87,- is dit een hele mooie met een schitterende prijs.

    €87 ??
    $49 + $10 verzendkosten is omgerekend ongeveer €53

  25. Origineel geplaatst door Angelo
    Ik raad jullie allemaal aan op MiniInTheBox.nl te kijken voor bandjes! Spot goedkoop en kwalitatief geweldig!

    Kwaliteit van MiniInTheBox valt soms best tegen.
    En als je boven de €40 besteld gegarandeerd BTW + €15 behandelingkosten van DHL

  26. @Ed: Ik heb er ook een via AliExpress besteld en hij is gewoon van goede kwaliteit. Koste me 15 euro volgens mij.

  27. Waarom heeft niemand het over de watch band van Hoco? Koste mij 50 euro en past goed bij de kleur van mijn stainless steel apple watch (42mm) google er maar eens naar. Belgische webshop levert aan nederland binnen 1 dag. Top product!

    Slechte ervaring met miniinthebox, watch band besteld maar past helemaal niet in mijn watch en de schroefjes lagen los in de doos. Niet doen dus!

  28. @Marciemarc: hmmm dat klinkt niet best.

  29. Misschien een rare vraag maar kan ik de spacegrey watch kopen zonder origineel metalen bandje en dan daarna een alternatieve metalen band kopen (bij één van bovengenoemde leveranciers)?
    Via de Apple store lijkt dit geen optie te zijn (spacegrey is alleen te koop i.c.m. metalen band).

  30. Origineel geplaatst door Tim: Misschien een rare vraag maar kan ik de spacegrey watch kopen zonder origineel metalen bandje en dan daarna een alternatieve metalen band kopen (bij één van bovengenoemde leveranciers)?
    Via de Apple store lijkt dit geen optie te zijn (spacegrey is alleen te koop i.c.m. metalen band).

    Spacegray met stainless steel of de sport versie? Stainless steel (spacegray) is indd alleen met een stainless steel band te bestellen dacht ik. Sport versie kan wel met een sport band

  31. @Mitchellosz: dank voor je reactie. Ik bedoelde indd. de stainless steel met het oog op de vergelijkbare band van deze of andere leveranciers. De sport versie is van aluminium. Het is dus niet mogelijk om de spacegrey watch te kopen zonder band? Dus dan gaat deze mooi bedachte constructie toch niet werken?

  32. Origineel geplaatst door Tim: @Mitchellosz: dank voor je reactie. Ik bedoelde indd. de stainless steel met het oog op de vergelijkbare band van deze of andere leveranciers. De sport versie is van aluminium. Het is dus niet mogelijk om de spacegrey watch te kopen zonder band? Dus dan gaat deze mooi bedachte constructie toch niet werken?

    Nee zover ik weet niet. Is alleen in de uitvoering beschikbaar met meegeleverde stainless steel band. Misschien dat apple 9 september nog bandjes aankondigt voor deze versie? Zou best goed kunnen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.