Reacties voor: Moet Apple een rechthoekige Apple Watch maken? Huawei doet het alvast voor

Huawei Fit Watch is een Apple Watch-kloon
De Huawei Fit Watch is vroegtijdig gelekt. Dergelijke fabrikanten kijken graag naar de producten van Apple. Het is dan ook een lookalike van de Apple Watch geworden, maar dan met een rechthoekig scherm.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Nee! Wel een ronde!

  2. Ik vind het wel gaaf ergens… met bijv. een wijzerplaat die doet denken aan de Jaeger-LeCoultre Reverso…. come to think of it, zou Apple geen Reverso kunnen maken, met aan de ene zijde een echt uurwerk en aan de andere zijde een scherm…. 🙂

  3. Nee! Dan liever rond. Ik vind het huidige ontwerp wel prima!

  4. Origineel geplaatst door Joey
    Nee! Wel een ronde!

    Zo 1970! Rond horloge

  5. Ik vind het maar lelijk. Net als de Cartiers, alsof het niet klopt ofzo.

  6. Ik denk het niet. Vierkant was eerst ook niet mijn voorkeur, maar dat is gaan wennen dus dat zou ook met rechthoekig kunnen. Toch vind ik dit niet zo mooi ogen. Rond roept iedereen, ik denk dat het wel mooi is maar totaal niet functioneel

  7. Een smartwatch heeft prioriteit nr1 en dat vind ik functionaliteit. Een rechthoekig scherm past meer info op, dus ik zeg:
    “Laat maar komen”.
    Rond is daarentegen mooier, maar absoluut ongeschikt voor een smartwatch naar mijn mening.

  8. Laat de watch zoals die is als mensen zo graag een ronde willen gaan ze maar naar Samsung watch 🤨🤨🤨

  9. Nee, die is echt lelijk!

  10. Voor de mensen die graag een rond klokje willen. Kijk eens naar de interfaces op de ronde smartwatches. Het ziet er gewoon niet uit en maakt echt gek gebruik van het scherm. Alleen in het midden kun je een beetje tekst lezen. Dus… vierkant is volgens mij echt de beste variant.

  11. Dus als een telefoon fabrikant een vierkante smartwatch maakt is het meteen een apple kloon? Is ook al met de oppo smartwatch, terwijl er in een ronde smartwatch weinig functionaliteit te vinden is. En als elke smartwatch vierkant zou zijn dan zouden ze veel meer herkenbaar zijn

  12. @Cvl: dat is ook vaak een kloon. Ik heb op social media diverse keren gezien dat mensen gelokt worden met een video van een Apple Watch om hun eigen product aan te prijzen. Klik je daar op dan lijkt ie aan de buitenkant veel op een Apple Watch. Zie je dan foto’s van gebruikers waar ze laten zien hoe bijvoorbeeld een bericht op het scherm komt, dan blijkt dat ie niet in de buurt komt van een AW.

  13. @Ed: op social media ja, meestal zijn dat van die goedkope AliExpress dingen, Apple was een van de eerste met draadloze oortjes met noise canceling, dus dan zou je elke draadloze oortjes wel Apple kloons kunnen noemen. En zo ook met elke smartphone dit jaar met n punch hole camera en 4 camera’s op de achterkant, alles in de smartphone industrie is hetzelfde op z’n eigen manier.

  14. Nee!!!!!
    Een ronde graag!!!!!
    De huidige Apple Watch is al lelijk genoeg. Ik ben een echte Apple fan maar die watch🤢🤮.

  15. Origineel geplaatst door Joey
    Nee! Wel een ronde!

    Origineel geplaatst door Vincent
    Zo 1970! Rond horloge

    Kijk eens naar de huidige zomercollectie kleding en de aankomende herfst -en wintercollectie. Die stammen ook uit het verre verleden dus weer eens tijd voor ROND. 🧐😉

  16. Origineel geplaatst door BrainShock
    Een smartwatch heeft prioriteit nr1 en dat vind ik functionaliteit. Een rechthoekig scherm past meer info op, dus ik zeg:

    “Laat maar komen”.

    Rond is daarentegen mooier, maar absoluut ongeschikt voor een smartwatch naar mijn mening.

    Het is toch priegelen op zo’n klein inieminie schermpje dus dan liever nog meer priegelen dan een spuuglelijk design. 🤢🤮😉

  17. Origineel geplaatst door Patrick
    Laat de watch zoals die is als mensen zo graag een ronde willen gaan ze maar naar Samsung watch 🤨🤨🤨

    Dat heb ik dus ook gedaan. Was echt wel een dingetje en heb er lang over na moeten denken alvorens de beslissing was gevallen. Maar heb er qua design geen enkele spijt van. Mis natuurlijk wel erg veel functionaliteit maar dat heb ik er dan maar voor over. Ik krijg vaak te horen “hé, mooi horloge heb je” en als ik dan zeg dat het een Samsung smartwatch is staan ze vreemd te kijken omdat ze in de veronderstelling waren dat het een ‘normaal’ horloge is. En dat is waar ik van houd. Een ieder die de Apple wacht mooi vind of hem willen omdat het van Apple is laat ik daarentegen in zijn waarde. Maar vind ze wel spuuglelijk 😂🤢😉.

  18. Wat een vreselijk ding..!!

  19. Het mooiste zou zijn als Apple Suunto op zouden kopen, of mee samen zouden gaan werken. Een ongelooflijke mooie partij voor ze. En je krijgt de mooiste klok ooit bestaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.