Reacties voor: HomePod-software nu gebaseerd op tvOS, niet iOS

Geen scherm en draadloze speaker meer?
Het besturingssysteem waarop de HomePod draait is niet meer gebaseerd op iOS, maar op tvOS. Dat blijkt uit een analyse van de code.
Lees het complete artikel → HomePod-software nu gebaseerd op tvOS, niet iOS
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Toen ik vorig jaar een thread op reddit zag wat ik nog miste in de line-up van Apple dacht ik nog mogelijkheden te zien in een apple watch gericht op kinderen, een Google Home Mini/Alexa speaker, een chromecast-concurrent, en een instap-macbook, zoals de iPad nu de instap computer is.

    Grofgezegd achtervolgt apple overal de dure modellen, met een zware focus op de Pro- en Air-varianten, maar missen er juist steeds producten aan de onderkant. Gek genoeg komen er nu steeds meer geruchten over een kinderstand voor horloges, en passen deze laatste geruchten van de Homepod Mini perfect in een Google Home/Nest Mini-concurrent.

    Het enige dat ik nog mis is een instap-AppleTV: niet iedereen is op zoek naar een AppleTV met opslag, game-mogelijkheden, etc. De geruchten zijn dan weer dat de AppleTV meer opslag krijgt en een sterkere CPU, om meer de aanval te openen op de consoles. Ik zie hier ruimte voor een Chromecast-achtige stick met Airplay 2. Ik zie de nieuwe AppleTV en AppleTV ‘mini’ later dit jaar nog wel geintroduceerd worden als push om AppleTV+ te pushen.

  2. HomeOS…

  3. De iPhone 6 heeft al geen iOS 13 meer. Dus logisch dat er ik geen iOS 14 meer komt!

  4. Betekent dit dan ook dat alle Siri talen van tvOS beschikbaar komen op de Homepod? Op de Apple TV kan je Nederlands kiezen. Op de Homepod (nog) niet.

  5. Origineel geplaatst door Appeltje
    Betekent dit dan ook dat alle Siri talen van tvOS beschikbaar komen op de Homepod? Op de Apple TV kan je Nederlands kiezen. Op de Homepod (nog) niet.

    Hoop ‘t maar denk echter dat wanneer de HomePod in Nederland te koop is (in de Apple store) het criterium is..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.