Reacties voor: HiPhone komt voor 99% overeen met de iPhone

De HiPhone is de best gelijkende iPhone-kloon die we tot nu toe gezien hebben. De C-002 HiPhone heeft grotendeels dezelfde eigenschappen en kost maar $239 zonder contract of simlock.
Lees het complete artikel → HiPhone komt voor 99% overeen met de iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 57 reacties

  1. Ziet er goed uit. Maar om eerlijk te zijn gaat mijn voorkeur nogsteeds uit naar de ECHTE iphone. Hoewel deze haast niet meer van de echte te onderscheiden is volgens mij

  2. Mooi ding 2 simkaarten ook nog nu nog de prijs wat omlaat dan word het een mooie telefoon voor als ik ga klussen in de bouw hoe ik niet zo uit te kijken.

  3. alleen is ie trager dan de iphone als je ziet hoe hij die foto wil vergroten dat touchscreen wil niet echt mee helpen.

  4. Ach $239, is eigenlijk maar €161, dus qua prijs idd een stuk goedkoper, en zonder abbo ik vind dat je dat ook mee moet tellen, en op zich is het wel handig om er 2 sims in te kunnen stoppen.

  5. Wow dit ding lijkt wel heel ziek erg op de echte iPhone.

  6. laat apple dit allemaal zo toe?

  7. Jammer van de WIFI maar die twee simkaarten bieden wel degelijk veel perspectief.

    Het volgende bericht mag wel uniek genoemd worden. Maar laat nog wat vragen open staan.
    http://www.iphone2web.nl/easymail/post.php/81

    Het lijkt er op dat data roaming ‘echt’ voordeliger wordt. Toch ligt het in de lijn der verwachtingen dat Prepaid sim kaarten een gescheiden telling van telefoonverkeer en data gaan krijgen zoals in Thailand al het geval is. Daar is data (gprs) dus maar 7 euro per honderd uur! Niks met Mb’s te maken. Dat heeft op zichzelf ook weer te maken met de snelheid, die niet altijd even goed is. Maar voor eenvoudige zaken kun je je (i) Phone zeer goedkoop en optimaal gebruiken.
    Daarom is het gebrek aan WIFI in deze kloon voor mij in elk geval een minder probleem omdat ik die tweede simkaart kan gebruiken.
    Het is dus zaak dat de prepaid tarieven voor data drastisch omlaag gaan! Niet alleen in Nederland maar juist voor de vakantielanden waar wij allen heen gaan.

  8. Vind het gek dat dit zomaar mag. Ze starten zelfs op met het Apple logo :O

  9. Haha, die gast moet elke keer drie maal klikken voordat z’n knopje het doet. Wat moet dat frustrerend werken!
    Als er nou geen iPhone bestond was dit een tof apparaat geweest. Maar nu is het een volledig onorigineel en minder goed ding. Zelfs de verpakking en het Apple logo bij het opstarten hebben ze nagemaakt. Lijkt me iets te ver gaan om vol te kunnen houden bij de rechtbank.
    Verder denk ik dat het zonder ondermeer de slimme safari browser (double tap om te zoomen bijv) echt een slap aftreksel blijft. Lekker even doorsparen als je nog geen iPhone hebt!

  10. Dit zal niet de eerste of laatste keer zijn dat Apple achter imitatie-producten gaat. Maar ach… koopjes jagers zal je altijd hebben.

    Uiteindelijk is dit product niet te vergelijken met de iPhone. Hoewel ze veel gekopieerd hebben missen de grafische elementen het nivo van afwerking die een ‘echt’ Apple-product heeft. Veder is overduidelijk hoe traag het apparaat reageert.

    Afgezien daarvan kunnen dit soort nepperds wel een indicatie geven aan de zaken die mensen missen in de iPhone: verwisselbare batterij, 2e sim-kaart, etc zijn wel zaken waar vraag naar is.

  11. Zou er een max zitten aan de micro SD? Ik bedoel, zou je er meer dan 10gb in kunnen doen?

  12. Dit ding kopen is net zoiets als nep-merkkleding in Turkije kopen, of met een enorme fake rolex om je pols een beetje gaan lopen patsen: TRIEST!

  13. mensen zijn zo ontzettend dom.. Ze denken dat $239 heel goedkoop en kopen zo’n kloon. Goedkoop als je het met de 399 van de iPhone vergelijkt misschien.. Maar dat wil nog niet zeggen dat dat goedkoop stukje chinees plastic ook daadwerkelijk 239 dollar waard is.. Er is toch ook niemand die 239 euro voor een imitatie louis vuton tas betaald.

    Mensen een lagere prijs betekend niet altijd meer waar voor je geld en dat geld zeker voor chinese immitatie producten. Veel plezier met het weg gooien van jullie geld.

    Ps voor 239 euro koop je een aardige simlock vrije telefoon van een echt merk.. Ik had laatst een geinige motorolla voor 25 euro (nieuw!)

  14. haha, ik zie nu ook dat er maar 512mb geheugen in zit.. Wil je deze *kuch* telefoon *kuch* opwaarderen naar een 8gb model kost het je nog minimaal 60 euro extra.. Je zou je toch kapot schamen als je iemand kent die zo’n apparaat aanschaft..

  15. Wat zit daar voor processor in? Zelfs bij het inzoomen op foto’s heeft dat ding problemen met de snelheid.
    En het mag er dan nog zo veel op lijken, het heeft nog niet de professionele uitstraling als een apple product, de iphone dus:-)

  16. Hahahahaha, kan niet tippen aan de iPhone… wat een sneue personen daar.. mja beter goed gejat dan slecht verzonnen zeggen ze.

  17. Het lijkt er misschien op maar vergeet het belangrijkste niet.

    Deze mobiel kan niet op OSX draaien.
    – hoe zit het met synchronisatie ervan?
    – iPhone software zal daar ook niet op gaan draaien.
    – Mogen hopen er geen Windows mobile op zit dan heb je meteen weer geheugen conflicten (zoals op mijn MDA Vario).

    Leuk en aardig al die clones maar het kan totaal geen 99% gelijk zijn aan de iPhone alleen al om het feit het geen OSX draait.

  18. Hahaha, liever goed gejat dan slecht bedacht? Scheepbouwer is een hypocriet…zo zie je maar.

    En nu zie ik…hetzelfde als p1inda….liggen we op dezelfde lijn hehehe! 😉

  19. Die knopjes werken de meeste keren al de eerste keer, alleen is die goser te ongeduldig.
    Dat vergelijken met de originele Iphone wordt w.s. alleen gedaan door patsers. Er zijn w.s. genoeg mensen die het gewoon een leuk ding vinden met een touchscreen, 2 simkaarten en een aantrekkelijke prijs. (tenslotte kost hij minder dan 40% van de Iphone en dan heb ik die 8gb geheugenuitbereiding er, om gezeik te voorkomen, maar bijgerekend.
    Zowel de Iphone als de Hiphone hebben hun eigen doelgroep en zullen daardoor zeker niet elkaars concurent worden.
    Iemand die het geld over heeft voor een Iphone, zal nooit een Hiphone willen hebben en iemand die tevreden is met een Hiphone zal nooit het geld hebben/over hebben voor een Iphone.
    Hoeveel van jullie rijden er niet in een Opel ipv een drie maal zo dure BMW en zijn toch tevreden?

  20. Dan toch kun je ook tevreden zijn met een BMW, althans wij zijn er blij mee.

  21. zit er een pennetje bij? en hoe schrijf je de smsjes op zo’n ding?

  22. jullie zijn egt zo dome he je kan het beste deze kopen dan een iphone je kan je firmware opkrikken naar iphone firmware dus wat zeiken jullie nou

  23. bron?
    volgens jou kan je dus gewoon de iphone firmware op deze tel zetten…
    denk het niet

  24. verschillende mensen hebben het over goedkoop chinees plastic. De Iphone wordt waar ook al weer gemaakt? het is gemaakt uit? JUIST, goedkoop chinees plastic voor € 499,00.
    Ik heb een macbook pro gehad!! Waardeloos stuk rotzooi, binnen 10 min stuk.
    De software zal ongetwijfeld beter werken, maar als zo’n kloon valt , ach ja koop je toch de allernieuwste! Hiphone.

  25. @carlosm

    Macbook Pro is van aluminium
    iPhone is van aluminium

    Als jij al niet het verschil tussen aluminium en goedkoop chinees plastic kan onderscheiden dan begrijp ik meteen waarom je Macbook Pro stuk is.

    HiPhone komt geen 10% in de buurt van de iPhone.
    Hip is het al zeker niet, het idee WM erop staat op zich al.

  26. @ Anoniem,
    heb jij al een macbook pro open gehad? en de binnenkant eens heel goed bekeken! ==> goedkoop plastiek, als ik jou reaktie lees niet. Treurig zelfs in chroomlook gespoten!!! onderdelen. Zal met de andere producten niet anders zijn.
    Niet elke Hiphone werkt met WM, er is meer dan alleen wm en apple. Trouwens heb jij WM 6 al geprobeert?
    Ik ben er niet op uit om Apple af te kraken en natuurlijk zijn de Chinezen niet goed bezig met het kopieren. Ik heb én geen iphone én geen hiphone, dus de twee vergelijken kan ik niet en de software problemen zijn met een firmware upgrade ook verholpen. Heb jij zowel een hiphone als een iphone? Anders lijkt het mij niet verstandig om zo te concluderen dat de hiphone nog geen 10 % in de buurt komt van de Iphone.
    Maar om 4x zoveel uit te geven alleen omdat de behuizing van alu is ipv plastiek?
    En als je alleen een iphone neemt omdat het HIP is? Mijn telefoon moet gewoon werken.
    Net als mijn laptop/macbook pro hoe je het ook wilt noemen.

  27. Ik heb hier de iPhone ja en dat is totaal anders dan de HiPhone.
    Kijk eens voor de grap op youtube hoe lelijk die HiPhone is.

    Macbook Pro ken ik ja en dat is gewoon goed spul, dat die bij jou zo snel stuk was is jammer maar in elk bedrijf komt wel eens productie fouten voor, blijft eenmaal mensen werk.

    De iPhone werkt gewoon goed en WM heb ik op mijn MDA Vario staan en ik vind dat gewoon een en al waardeloos werken. Ten tweede heb je nog steeds dat pennetje nodig bij die HiPhone.

    En ja ik zou extra geld over hebben voor aluminium i.p.v. een stuk plastiek waarvan ik een korte levensduur verwacht.

    Een clone evenaart nooit zijn origineel.

  28. hij is ook in nederland te koop voor een prijs van 199 euro, bij http://www.specialphoneshop.nl zit je niet met invoerrechten en eventueel risico van andere dingen. Ga er toch maar eens serieus over nadenken!

  29. hmmm gezien voor $ 130 dollar 4gb en de 8gb voor $ 150 dollartjes ga maar lekker zoeken op internet…….

  30. Hallo iedereen, even een reactie vanuit België.
    Ik bezit sinds 4 maanden een cect599 die ik via het internet heb gekocht voor 120€. Dit geleverd aan huis binnen de 14 dagen . Deze telefoon werkt heeeeel goed. Nu ik het HiPhone model zie heb ik wel een beetje spijt. Maar ja zo kun je iedere 6 maanden veranderen als je de evoluties wenst te volgen. Terug naar de Hi-phone, ik heb een website gevonden waar je deze kan bestellen voor 170USD of in euros uitgedrukt 107.73€ zonder transportkosten,dat is bij http://www.anyts.net .Wat de reacties betreft van het ,,echte,, spul of niet.Wat is het echte spul ? Je mag niet uit het oog verliezen dat apple zijn ,,echte,, Iphone ook in China laat maken bij waarschijnlijk dezelfde bedrijven. Je betaald de marketing en de naam van het product. Indien je bijna een identiek 95% kan kopen veeeel goedkoper dan het origineel, sorry dan weet ik het. Groeten

  31. hallo,

    weet ook iemand of die ook java ondersteunt ???

    heb ook hier boven begrepe dat je andere firmware op kan zette ?? :s kan iemand mij dit uitleggen…

    Graag hoor ik het,

    Rachid

  32. Bestaat er een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing voor de hiphone? Ik heb enkel de Engelse. Wie kan me helpen?
    Met dank bij voorbaat.

  33. Ehh zit ik nu op hiphoneclub of iphoneclub? Het apparaatje biedt een voordeel tegenover de iphone en dat is die 2 sim kaarten, voor de rest ist crap…. Rommelmarkt spul, en dan ook nog naar een handleiding vragen. Nou dan pak je die van de iphone erbij, lijkt er toch voor 99% op? Sjonge jonge

  34. het is idd jammer dat ze de iphone steeds na proberen te maken voor minder geld
    en niet BETER presteert en ook beter is

  35. hallo iedereen ik kom hier ff net binnenvallen
    ik was op zoek naar software voor me (h)iphone
    ik heb iphone magic al en die werkt er egt perfect
    op. trouwens als jullie het toch over iphone en hiphone hebben
    de hiphone is egt een mooi stukje werk hoor het voelt egt niet
    goedkoop aan ofzo mooie camera, lekker touchscreen,
    het geluid is zelfs beter dan de orginele iphone en die
    2 simkaarten zijn egt handig ik heb laatst 2 orange simkaarten
    aangeschaft de ene is voordelig bij bellen en de andere voor sms’nl
    NIET TWIJFELEN,,, GEWOON DOEN!!!! de hiphone he 😉

  36. wie kan mij uitleggen of dat echt waar is:

    dat je echte iphone firmware op je hiphone kan zetten??
    ik zie graag reacties.

    joepb@hotmail.com

  37. Ik heb ook de HipPhone

    Hij werkt prima hoor het voordeel is je bespaart geld.
    Touchscreen doet het goed.
    geluid prima.

    Alleen engels weet iemand hoe je dit nederlands maakt?

  38. ik wil hem graag kopen
    waar hebben jullie heb besteld ???

    groetjes

  39. Welk van de clones is nu de ‘beste’ ?

  40. ik vind de I32
    maarja

  41. een kerel die ik ken heeft de echte,is echt wel goed, nu pas heeft eene bij mij opt werk via intenet een hi phone besteld en aangekrege,het ding is echt traaag als je hem kantelt en de foto moet meegaan,duurde het echt 7seconden ofzo, en de fotos die je er mee maakt,zijn van belachlijke kwaliteit…99%aan het uiterlijk,maar aan het innerlijk moet nog gewerkt worden hoor,vraag me eigelijk af,of het zomaar mag zo een kloon..1lettertje verschil in de naam maar:s

  42. ik heb dus ook en hiphone maar ik weet niet of iedereen hetzelfde probleem heeft maar als ik muziek op me geheugenkaart zet (2gb) pakt ie ze niet allemaal op de telefoon
    zeg ma als ik 10 nummers erop zet pakt ie er 7 waarkan dat aan liggen ???

  43. ik zit er nu zelf over te denken om een hiphone te bestellen ergens iemand een idee waar dat zou kunnen?

    over de fotos die draaien na 7 seconde? zou dit niet iets te maken hebben met de grote van de fotos? als een foto 3000×2000 is bv dan is het logisch dat die wat langer moet laden als een foto die even groot is als het scherm van een iphone of hiphone

  44. De Hiphone hebben wij zelf getest blijkt toch van mindere kwaliteit te zijn en er zijn veel problemen mee. De mp3 speler zitten soms fouten in en nog een paar. Vandaar dat hij ook niet meer op onze site staat. De opvolger is de sciphone i68 kwalitatief vele malen beter.

    Hij is dunner krijgt er een autolader en 1gb geheugen bij. En ook alle applicaties werken naar behoren.

    http://www.specialphoneshop.nl

  45. ik heb inmiddels een Hiphone gekocht EN weer weg gedaan, ik vond het een flinke tegenvaller, alles wat beloofd wordt maakt ie niet echt waar.
    Ja het is een mooie telefoon met prachtig beeld, maar bij werkte de MP3 speler niet goed (zat een rare tik in) en inderdaad het beeldscherm deed er af en toe 30 seconden!!!!!! over om mee te draaien, en waar ik nog het meest verbaasd over was; er zit niet eens een agendafunctie op, lijkt me toch vrij belangrijk in deze tijd.
    Ik kreeg van degene bij wie ik hem gekocht heb,zelfs zonder dat ik er om vroeg, de tip om maar een heel ander type uit te zoeken, of te wel, ook de verkopers beseffen dat deze telefoon toch echt te mooi is om waar te zijn.
    Mijn tip bij deze, als je geld teveel hebt of bereidt bent om voor “gadgets” geld neer te leggen, koop hem dan, want als alleen telefoon is het een prima ding, maar wil je meer shop dan verder.

  46. ik heb de telefoon nu 2 weken en ik ben er nogalijd zeer content over !
    het duurt niet echt lang voor hij het beeld draait, de luidsprekers klinken goed …

  47. ok,ik wil dus zo’n hiphone kopen
    maar ik weet helemaal niet waar,
    ik heb gezocht op tweedehands site’s en ben van plan zo een te kopen
    verstandig?
    (mij geeft het totaal niks dat het namaak is
    het is toch alleen maar om mee te klooien en
    de echte is wel een beetje duur niet? )

  48. Ik heb een hele nieuwe liggen, je mag hem van mij overnemen! Ik gebruik hem namelijk helemaal niet, heb hem eigenlijk alleen uit nieuwschierigheid gekocht! en dus ook maar 1x gebruikt.
    je kunt me mailen op sanne1009@gmail.com
    hij staat inmiddels ook op MP te koop.

  49. Ik heb nog een nieuwe liggen. Vind zo`n touchscreen toch maar niets. Heb hem 6 weken geleden nieuw gekocht in New York voor 250 dollar. Wie hem over willen nemen, mail maar!
    Het is een mooie telefoon maar hou het toch bij mijn kleine telefoontje met normale knopjes;)!
    alles zit erbij (sd kaartje, headset, extra batterij, oplader, hoesje)

  50. @Robin@renate
    Ik heb nog een nieuwe liggen. Prima telefoon maar ik hou het toch bij mijn kleine telefoontje zonder touchscreen. Als je er interesse in hebt dan mail maar!

  51. @aaron2
    je mag hem hebben voor 150 eurotjes moest je interesse hebben
    Groetjes
    Pietro

  52. heeft deze internet? zoja hoe doe je dat bij orange??
    iemand specifiek hoe je het moet doen?

  53. Geweldig, de HiPhone xD, aan de reacties te lezen zal het wel niet veel soeps zijn, iedereen verkoopt zijn ding nu tweedehands en ik heb nog niet veel positieve reacties van die HiPhone gehoord…

    Verder, iedereen die ‘m hier verkoopt, allemaal crimineel.. https://www.iculture.nl/6222/apple-jaagt-op-hiphone-verkopers/

  54. hallo,

    Ik heb zo een hiphone vastgehad en hem zitten bedienen. Het is dus echt brol. Ik zou er maximum 30 euro aan betalen. Het touchscreen is van slechte kwaliteit en hij blijft vaak haperen. Veel van die functies die erop staan leiden je iedere keer naar hetzelfde scherm. Het is mooie poging geweest de iphone na te maken maar als je eens een echte iphone in de hand gehad hebt weet je waarom hij duurder is. Hij is gewoon 100 keer beter. Begrijp me niet verkeerd hoor ik vind hiphone een goed idee. Winkels kunnen hem bv als geschenk geven bij aankoop van 2 kilo waspoeder ofzo. Is echt afschuwelijk slechte gsm. Greetz

  55. ik heb een vraag waarom zijn er twee simkaarten nodig

  56. Deze kloon kost in China zo’n 75 Euro!! Dus dat is nog een heel pak goedkoper, en ook daar maken ze er winst op…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.