HiPhone komt voor 99% overeen met de iPhone

De HiPhone is de best gelijkende iPhone-kloon die we tot nu toe gezien hebben. De C-002 HiPhone heeft grotendeels dezelfde eigenschappen en kost maar $239 zonder contract of simlock.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

HiPhone iPhone-kloon komt voor 99% overeenAls KPN-topman Scheepbouwer de iPhone niet ziet zitten, heeft hij misschien wel oren om de HiPhone bij een Hi-abonnementje af te sluiten. De naam klopt en ook het uiterlijk van de C-002 HiPhone is geslaagd: nauwelijks te onderscheiden van de echte iPhone en voor een prijs van maar $239. In de C-002 HiPhone is ruimte voor twee simkaarten, het 3,5 inch scherm komt overeen, je kunt mp3-muziek en mp4-video’s afspelen en zelfs telefoongesprekken opnemen. De camera in de HiPhone kan video’s opnemen en de speakers zijn handsfree te gebruiken en produceren 3D-geluid.

Verdere bijzonderheden: automatische schermrotatie, een geheugenkaartslot voor microSD, Bluetooth en een extra batterij. De HiPhone is iets langer en slanker dan de iPhone, zoals je in onderstaande video kunt zien. Tot nu toe lijkt dit de beste imitatie van de iPhone en gezien de enorme populariteit van de Intertoys-mediaspeler zullen de prijsbewuste Nederlanders ook voor deze goedkopere iPhone-kloon vast gaan warmlopen. Kopen kan via Dragonkicks, die het toestel met een ouderwetse afprijstruc (“nu van $499 voor $239!”) nog goedkoper wil laten lijken. Volgens sommigen is die prijs wat aan de hoge kant, maar je moet daarbij bedenken dat het produceren van zo’n goed gelijkende kloon ook al een kunst op zich is. Over de Meizu Minione M8 en de CECT P168 praat opeens niemand meer.

Bekijk de HiPhone in onderstaande YouTube-video:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 21:14
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.