Het laatste iPhone-nieuws van iPhoneclub.nl in je Google Toolbar

Dankzij collega-blogger Henri van Hoof van Marketingland.nl hebben we nu onze eigen iPhoneclub Google Toolbar-knop. Daarmee kun je vanuit je Google Toolbar de tien meest recente nieuwtjes van iPhoneclub lezen.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneclub Google ToolbarMet waanzinnig veel dank aan blogvriend Henri van den Hoof van Marketingland.nl kunnen wij met trots onze eigen iPhoneclub Google Toolbar-knop presenteren. Met deze handige knop kun je rechtstreeks vanuit de Google Toolbar [Windows (IE/FF) | MacOS X (FF)] de tien meest recente iPhoneclub-nieuwsitems lezen. Naast een zeer enthousiaste marketingblogger is Henri ook een uitstekende hobbyprogrammeur. Henri biedt op Marketingland.nl maar liefst 35 (!) andere handige interactieve knoppen voor de Google Toolbar aan, variërend van een Toolbar-knop voor Hyves, een knop voor de Blog 50 (helaas nog een magere plek 75 voor iPhoneclub.nl) en een knop die alle Google-diensten handig bij elkaar brengt. Het handige van de Google Toolbar-knoppen is dat je aan het icoon meteen kunt zien of er nieuws is geplaatst.

Dankzij Henri’s zeer uitgebreide nieuwtjes over het marketingvak in het algemeen, en zijn fascinatie voor presentaties in het bijzonder, ben ik inmiddels een vaste bezoeker van Marketingland geworden. Absoluut een aanrader als je die vakgebieden interessant vindt. Voor (WordPress-)bloggers is Marketingland.nl ook een must visit, want Henri is tevens de maker van de WordPress-plugin om je site beter te promoten en de WordPress plugin voor Nederlandse social news & bookmark sites.

Maak je dus al gebruik van de Google Toolbar en vind je het handig om snel op de hoogte te zijn van het laatste iPhone-nieuws, dan moet je zeker even een bezoekje brengen aan Marketingland.nl en de iPhoneclub Google Toolbar-button installeren!

iPhoneclub Google Toolbar

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 14:54
Categorie Round-up
Onderwerpen google, iPhoneclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.