Week van het luisterboek

Week van het Luisterboek: met de Hebban-app luister je naar gratis boekfragmenten

Met de Hebban Luisterboek-app kun je fragmenten en complete audioboeken beluisteren in het kader van de Week van het Luisterboek. Welke vind jij de beste?

De Week van het Luisterboek (22 t/m 28 mei) komt eraan en speciaal daarvoor heeft de boekensite Hebban.nl een luisterboeken-app uitgebracht. Met Hebban (Week van het) Luisterboek kun je luisteren naar fragmenten van 12 luisterboeken die zijn genomineerd voor de verkiezing van de Beste Luisterboeken van het Jaar.

Week van het luisterboek

Hebban Week van het Luisterboek

Zet dus je hoofdtelefoon op, doe de oordopjes in of speel ze af via een speaker, om vervolgens te bepalen welke titel het Luisterboek van het Jaar moet worden. Je kunt kiezen uit titels van Jochem Myjer, Hugo Borst, Hanna Verboom en anderen.

Audioboeken kun je op allerlei manieren beluisteren op de iPhone. Apple verkoopt ze zelf in iTunes, je kunt lid worden van Storytel of losse boeken aanschaffen via Luisterrijk of via de webshops van Bol.com, AKO, Bruna en ECI. Hebban brengt in kaart waar je je luisterboeken het beste in Nederland kunt aanschaffen en probeert dus meer een gids te zijn. Zo ook wat betreft de genomineerde luisterboeken voor de prijs van Beste Luisterboek van het Jaar.

In de app vind je extra lange luisterfragmenten van alle 12 genomineerde luisterboeken, namelijk:

  • Rusteloos land van Belinda Bauer
  • Bloedlijn van Corine Hartman
  • Villa Toscane van Linda van Rijn
  • Een vlaag van waanzin van Corine Hartman
  • Als anderen slapen, aflevering 1 van Inge Ipenburg
  • Tweede kans, aflevering 1 van Martyn van Beek
  • Perfect match, aflevering 1 van Patricia Snel
  • Kunnen we leren van het verleden van Maarten van Rossem

Wil je hierop stemmen, dan heb je tot woensdag 24 mei 12:00 uur de tijd.

In de Hebban-app vind je nog meer informatie om kennis te maken met het luisterboek. Naast de fragmenten vind je ook een aantal volledig gratis te beluisteren titels. De Hebban Luisterboek-app zal ook na de Week van het Luisterboek blijven bestaan en wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe boeken, zodat je andere (gratis) titels kunt ontdekken en naar fragmenten kunt luisteren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2017, 13:00
Categorie Apps
Onderwerpen audioboek, luisterboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.