Reacties voor: Heb je meerdere apparaten? Dan is Hé Siri beter te gebruiken in iOS 10

Als je meerdere toestellen hebt waar Hé, Siri op ingeschakeld is, kan de werking nogal eens verwarrend zijn omdat meerdere apparaten tegelijk reageren. In iOS 10 lijkt te gaan veranderen, doordat slechts één toestel reageert.

Reacties: 10 reacties

  1. Let op: alleen op de iPad Pro 9.7″ werkt Hey Siri zonder aan de oplader te zijn aangesloten. Helaas niet op de grotere iPad Pro. Waarom niet is me nog steeds niet duidelijk.

  2. Op de iPhone SE werkt “hé Siri” ook zonder voeding.

  3. @Mark: Die is niet snel genoeg

  4. Ik krijg het überhaupt niet aan de praat op m’n 6s Plus.

  5. Origineel geplaatst door Rick
    @Mark: Die is niet snel genoeg

    Dat is dikke onzin, het is een bepaalde chip die de iPad Pro niet heeft

  6. Dat is dikke onzin, het is een bepaalde chip die de iPad Pro niet heeft

    Welke chip dan. Beide hebben dezelfde A9 (of is A9X) processor en beide hebben M9 coprocessor die dit afhandelt. Ik heb begrepen dat ze het gewoon niet hebben geactiveerd voor de grote iPad. Blijft vreemd.

  7. Ik heb het nu inmiddels ik weet niet hoe vaak geprobeerd maar volgens mij slaapt ze. Ik blijf in de configuratie stand staan maar dat zal wel tekenend zijn voor Siri. Als ik e-mails dicteren of sms’en dan is dat laatste ook niet altijd even goed als je ziet wat er soms wel gemaakt wordt denk ik bij mezelf wat het beter kunnen tikken.

  8. Hey Siri is een .plist setting die je via met ibackupbot en Xcode (of een andere editor) kunt updaten.

    Inmiddels werkt het al een tijdje op mijn iPhone 6+ zonder significante impact op m’n batterij. Gebruik het nauwelijks moet ik zeggen dus kan het beter weer terug zetten.

    Wilde alleen maar even aangeven dat het kan, voor wie het wil. Waarom Apple dat niet activeert op oudere iPhones is me echt een raadsel.

  9. Dat Siri sinds ios9 alleen op je eigen stem reageert klopt niet helemaal.

    Zowel op de iphone(6s) als de apple watch reageert Hey Siri wanneer iemand anders mijn stem probeert na te doen, dus op ongeveer dezelfde toonhoogte praat.

    Herkent iemand dit?

  10. Origineel geplaatst door Victor
    Dat Siri sinds ios9 alleen op je eigen stem reageert klopt niet helemaal.

    Zowel op de iphone(6s) als de apple watch reageert Hey Siri wanneer iemand anders mijn stem probeert na te doen, dus op ongeveer dezelfde toonhoogte praat.

    Herkent iemand dit?

    Eigenlijk alleen bij bepaalde vrouwen, met een hoge stem dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.