President Obama gebruikt een DODOcase voor zijn iPad 2

De Amerikaanse president Barack Obama gebruikt een DODOcase voor zijn iPad 2. De bekende iPad-case lijkt op een Moleskine-boek en is te gebruiken met de iPad en iPad 2.

DODOcase Barack ObamaPresident Obama gebruikt al enige tijd een iPad. In april 2011 was de president al op foto’s te zien met een iPad 2, bedekt met een grijze Smart Cover. Inmiddels lijkt hij een nieuw accessoire voor z’n iPad in handen te hebben gevonden: in een foto op de officiële Flickr-pagina van het Witte Huis ligt de iPad naast Obama op tafel, gehuld in de bekende DODOcase.


De DODOcase kwam vlak na de lancering van de eerste iPad op de markt. Door je iPad met de case te omhullen bescherm je hem niet alleen, maar camoufleer je hem ook als een Moleskine-achtig boek. Inmiddels is het mogelijk om je DODOcase flink te onderscheiden: zo kun je initialen op de voorkant laten zetten en de kleur van de binnenkant naar eigen smaak aanpassen.

De DODOcase op Obama’s bureau is natuurlijk goed nieuws voor de fabrikant van de case. Zij lijken in ieder geval van het heugelijke feit op de hoogte te zijn: de hoesjesmaker bevestigt tegenover The Next Web dat het zonder twijfel een DODOcase is.

Voor bezitters van de DODOcase is het natuurlijk ook een aardig weetje. Hoeveel iPad-bezitters kunnen er zeggen dezelfde iPad-case als Barack Obama te gebruiken?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.