Halloween-koopjes in de App Store: griezelen met 50% korting

Het is Halloween en om je in de stemming te brengen heeft Apple talloze games met 50% korting afgeprijsd. Doodenge puzzelgames, spookachtige avonturen, er zit voor iedereen iets bij.

Het is Halloween, vandaar dat we je eerder vandaag vertelden over enge en angstaanjagende games voor je iPhone en iPad. Apple besteedt er zelf ook aandacht aan, door een collectie horrorgames met 50 procent aan te bieden in de App Store. Ideaal om je griezelcollectie weer eens aan te vullen met titels die je nog niet had.


Horror-games voor Halloween

Bekijk ook

De engste horrorgames voor iPhone en iPad

De horrorgames voor iPhone en iPad die je in deze lijst terugvindt, zijn angstaanjagend. Van het fascinerend duistere Dark Echo en het onheilspellende Year Walk tot de zombieactie van Into The Dead 2 en het angstaanjagende buitenaardse Alien: Isolation. Met deze iPhone-horrorgames kom je Halloween wel door!

Halloween-koopjes

Zat je nog te wachten op een lekker griezelige game, dan hebben we hieronder een lijstje met leuke kortingen. Allemaal zijn ze met 50 procent verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar games als Severed, Crypt of the NecroDancer, Grim Fandango en Costume Quest. Er zit vast wel iets tussen. Voor de liefhebbers van gratis valt er in deze lijst niets te halen, maar niet getreurd: later vandaag hebben we weer onze vaste lijst met tijdelijk gratis apps en games.

Doodenge puzzelgames

Deze puzzelgames stellen je brein op de proef, maar zijn tegelijk om te griezelen.

Spookachtige avonturen

Hou je meer van games met een verhaal, dan zit je goed met deze spookachtige adventure-games.

Andere bibbergames

Er zijn nog veel meer gamegenres die een eng kantje hebben. Hier volgt nog een flinke lijst, ook allemaal met 50% korting.

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2016 om 14:30
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.