Griffin Twenty: gebruik AirPlay op al je oude luidsprekers #CES2012

Door de Griffin Twenty op je speakers en AirPort Express aan te sluiten, kun je muziek draadloos naar iedere luidspreker streamen. Omdat het apparaat alleen het signaal van de AirPort Express versterkt, is hij erg minimalistisch in ontwerp.

Griffin TwentyWil je draadloos muziek van je iPhone op een speakerset afspelen, dan ben je vaak genoodzaakt om een speciale speaker te kopen of om een AirPort Express op je huidige stereo aan te sluiten. Geen van beide opties zijn in sommige situaties ideaal: zo zijn AirPlay-speakers vaak vrij duur en is het gebruik van een volwaardige versterker overdreven wanneer je enkel van AirPlay gebruik wil maken. De versterker van Griffin Twenty is een goede middenweg: deze verbindt zich met een AirPort Express en je speakers om je muziek draadloos te streamen.

Om de Griffin Twenty te gebruiken heb je een AirPort Express nodig, maar deze gaat op in het ontwerp van de versterker. Vervolgens hoef je alleen de speakers achterin het apparaat aan te sluiten. Bovenop zit een enkele draaiknop om het geluid mee aan te passen.

De Griffin Twenty is op het moment te zien op CES, één van de grootste technologiebeurzen ter wereld. Verdere details over het product, zoals een prijs en lanceerdatum, ontbreken nog.

Bron: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2012, 17:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen airplay, ces2012, griffin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.