Liquipel: een waterwerende laag voor op je iPhone

Door je iPhone naar Liquipel op te sturen, spuiten zij er een speciale, waterwerende laag overheen. Hierdoor zou hij een val in bijvoorbeeld een bak water makkelijk kunnen overleven.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

LiquipelEr is vaak maar een enkele valpartij in een bak water nodig om een iPhone onbruikbaar te maken. In riskante situaties is dit goed te voorkomen door een speciale waterdichte case te gebruiken, maar je bent waarschijnlijk niet voorbereid op dat ene moment waarop je hem in een waterplas laat vallen. Liquipel biedt een mogelijke oplossing: door je iPhone van binnen en buiten te bespuiten met een waterwerend middel, wordt hij beschermd zonder dat je een case gebruikt.

Hoewel Liquipel waterwerend genoeg is om de iPhone te laten functioneren terwijl hij in een bak water ligt, raadt de maker af om de iPhone moedwillig met de coating onderwater te gebruiken. De spray moet vooral je iPhone redden in de situaties dat hij per ongeluk waterschade zou opleveren.

Om je iPhone in het waterwerende middel te hullen moet je hem opsturen naar het kantoor van Liquipel, waar ze zowel de binnen- als buitenkant waterdicht maken. Hierdoor ben je de iPhone ook een tijdje kwijt: Amerikaanse klanten hoeven slechts een of twee dagen te wachten, maar met internationale verzendkosten vermoeden wij dat een Nederlandse iPhone wel een paar weken op zich kan laten wachten. Een behandeling voor je iPhone kost 59 dollar. Hoeveel verzendkosten daar bovenop komen is nog niet helemaal duidelijk: toen wij probeerden een bestelling te maken liepen we tegen wat technische problemen op de website aan. Nederland stond echter wel in de lijst van mogelijke landen.

Eerder schreven we over NeverWet, een soortgelijke oplossing.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2012, 10:37
Categorie Accessoires
Onderwerp waterproof

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.