Reacties voor: Griffin Navigate: afstandsbediening met ingebouwde FM-radio

De Griffin Navigate is een afstandsbediening voor de iPhone en diverse iPod-modellen, met ingebouwde FM-radio.

Reacties: 19 reacties

  1. klinkt goed, maar voor 3 euro die je betaalt in de appstore ipv 60 euro voor dit ding, nee dank je 😛

  2. Origineel geplaatst door Pierce
    klinkt goed, maar voor 3 euro die je betaalt in de appstore ipv 60 euro voor dit ding, nee dank je

    Ik begrijp dat je het hebt over de radiozenders enzo..
    Maar, ik zie je nog niet zo gauw een afstandsbediening kopen in de appstore..

    Ik vind hem heel tof, hoewel ik vind dat de iPhone oordopjes ook wel een handige functie hebben voor pauze, volgende en vorige, maar toch is die echte afstandbediening beter! Ik vind het makkelijker is gebruik. schermpje met naam van het nummer ziet er ook gelikt uit!

  3. hoe doe je vorige dan met iPhone oortjes?

  4. Even eentje besteld op eBay voor ruim 30 euro, bij Griffin zelf kan je niet met PayPal betalen dus dan maar via eBay 🙂

  5. Een mooi apparaatje, maar dat geld heb ik er niet voor over. Ik overweeg bij De ipod specialist een afstandsbediening met radio te kopen. Deze heeft namelijk dezelfde functies als die van Griffin.

  6. Besteld op eBay ? Wat met de verzendkosten ? Bedragen meer dan de waarde van de Griffin .

  7. Hmm, een goed idee en goed uitgevoerd! Hoe je het ook wendt of keert, de streaming radio vind ik niet optimaal werken. Althans niet met stream it all, daar hapert de radio regelmatig en valt op den duur zelfs weg..

  8. Origineel geplaatst door Dennis Sanchez
    Origineel geplaatst door Pierceklinkt goed, maar voor 3 euro die je betaalt in de appstore ipv 60 euro voor dit ding, nee dank je Ik begrijp dat je het hebt over de radiozenders enzo..
    Maar, ik zie je nog niet zo gauw een afstandsbediening kopen in de appstore..Ik vind hem heel tof, hoewel ik vind dat de iPhone oordopjes ook wel een handige functie hebben voor pauze, volgende en vorige, maar toch is die echte afstandbediening beter! Ik vind het makkelijker is gebruik. schermpje met naam van het nummer ziet er ook gelikt uit!

    hoe doe je vorige? 😛

  9. @thomas
    3 keer klikken

  10. Wat ik mis in het stuk is dat je gewoon je eigen oordopjes kan (en moet) blijven gebruiken. Vind ik wel een pre, aangezien ik zelf skullcandy iFMJ oordoppen heb en he zonde zou vinden als ik deze niet meer zou kunnen gebruiken.

    maar op de website staat dit uitgebreid in de tekst en op de plaatjes.

    top dingetje dus binnekort maar eens ebay afstruinen

  11. En ik zie daar volume buttons. Als die werken heeft ze al een grote voorsprong…

    En de display is ook erg handig. kan je iPhone in de zak blijven zitten.

  12. Wel jammer dat je geen iPhone Radio interface krijgt. Net als dat bij alle iPods met Radio wel het geval was.

    Snap niet dat ze dat niet gaan ondersteunen… Mijn Apple Radio Remote ligt nu thuis stof te vangen 🙂

  13. En wat als er een oproep binnen komt?
    Kan je dan ook via deze weg je gesprek voeren?
    Ik vermoed van niet want er is gen speaker functie!

  14. gaan er nog mensen een inkoop actie opzetten of iets dergelijks? of zijn er al webshops in NL waar je dit kan kopen.

  15. En als iemand belt? Kan je dan spreken? Er zit wel of geen microfoon ingebouwd?

  16. Origineel geplaatst door Werner
    Wel jammer dat je geen iPhone Radio interface krijgt. Net als dat bij alle iPods met Radio wel het geval was.Snap niet dat ze dat niet gaan ondersteunen… Mijn Apple Radio Remote ligt nu thuis stof te vangen

    Precies. Ik had mijn vriendin een Apple Radio Remote cadeau gedaan voor haar (oude) Nano. Nu heeft ze een touch en straks een iPhone. Mooi dat de Apple Radio Remote niet werkt. Sneu van Apple.

  17. @wes: een addertje onder het gras: de radio en volumeregeling werken alleen op een koptelefoon die in de Navigate is geprikt – maar dan heb je geen microfoon beschikbaar op de iPhone. Je kunt de Navigate wel op de dock connector klikken, en je earphones rechtsrreeks in de iPhone, maar dan werkt de Navigate alleen maar als afstandsbediening met display: geen radio, geen volumeregeling. De beperking lijkt te zijn dat de iPhone geen audio-in accepteert via de dick connector. Misschen dat volumeregeling mogelijk wordt met iPhone OS 3.0 …

  18. @Musy:

    Driemaal drukken en je gaat een nummer terug.

  19. Het ding kan alleen afstemmen op oneven frequenties, bv 89.9 of 98,5. De meeste stations in Nederland zitten op een even frequentie. Is dit om te schakelen. Mij lukt het niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.