Reacties voor: Met Gorilla Glass SR+ kan de Apple Watch krasbestendiger worden

Fabrikant Corning heeft Gorilla Glass SR+ aangekondigd, een nieuwe glassoort voor smartwatches met groot touchscreen zoals de Apple Watch.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Altijd al gezegd: een scherm als dat van de Apple Watch is veels te klein om mee te interacteren. Beter is als dat niet hoeft en het horloge gewoon zijn ding doet, bijvoorbeeld via instellingen in de telefoon. Dat Apple dat zelf nooit heeft gezien is toch wel frapant. Ze hebben zich mee laten voeren in de hype.

  2. Origineel geplaatst door Steve
    Altijd al gezegd: een scherm als dat van de Apple Watch is veels te klein om mee te interacteren. Beter is als dat niet hoeft en het horloge gewoon zijn ding doet, bijvoorbeeld via instellingen in de telefoon. Dat Apple dat zelf nooit heeft gezien is toch wel frapant. Ze hebben zich mee laten voeren in de hype.

    Waarom ze Joni hebben aangenomen en niet jou begrijp ik ook niet!

  3. Wat een onzin verhaal. Een traditioneel horloge met wat extra functies zal ik nooit aanschaffen, ook al zou die van Apple zijn. Super blij met de  Watch en de huidige functies en gebruiksmogelijkheden.

  4. Ik sta nog steeds achter het idee van Kairos die een full-touch transparant scherm bovenop een analoge wijzerplaat hebben. Best of both.

  5. Origineel geplaatst door Steve
    Altijd al gezegd: een scherm als dat van de Apple Watch is veels te klein om mee te interacteren. Beter is als dat niet hoeft en het horloge gewoon zijn ding doet, bijvoorbeeld via instellingen in de telefoon. Dat Apple dat zelf nooit heeft gezien is toch wel frapant. Ze hebben zich mee laten voeren in de hype.

    Heb je Tim al gebeld??

  6. Ik heb zowel dumb als smart watches maar ik zie volstrekt geen nut om de twee te verenigen. Ik merk wel dat ik m’n dumb watches wel steeds minder begin te dragen omdat ze zo … dom zijn. Ze geven alleen maar de tijd/datum aan. Aan de andere kant zou ik wel willen dat de software op de smart watches meer AI georiënteerd worden. Dat ze je gedrag volgen en daarop (kunnen) reageren.

  7. Een normaal horloge zou ik nooit kopen want ik ben niet geïnteresseerd in de tijd. Maar een horloge met een volledig touchscreen zou ik wel aanschaffen. Lijkt me fantastisch om heel snel notificaties te ontvangen en te lezen van belangrijke zaken zonder dat ik telkens m’n telefoon erbij moet pakken. Een subtiele trilling op m’n arm als ik moet opletten of van richting moet veranderen (navigatie). Sensoren die m’n health checken (hartslag / zweet / whatever).

    Om nog maar te zwijgen over het Knight Rider gevoel om Siri opdrachten te geven via je horloge! Alleen al daarvoor zou ik een smartwatch kopen. Nu nog wachten op een auto die je via Siri de opdracht kunt geven om naar je toe te komen en dan is m’n Knight Rider experience compleet 🙂

    Wat me nog wel een mooie feature lijkt is een mini-beamer in het horloge waarmee je eenvoudig het beeld ergens op kunt projecteren. Een muur of misschien zelfs je arm? Terwijl ik dat zo bedenk … op je arm projecteren en dan een webcam die kan zien waar je op de projectie je vinger zet om op die manier interactie te krijgen! Een beetje zoals sommige games op de iPad waarbij je een fysiek blokje kunt neerzetten die dan ingame te zien is. Meteen het “probleem” van het schermformaat opgelost.

    Ik zie een grote toekomst voor me met die smartwatches wat dat betreft, en kan niet wachten tot iemand gek genoeg is het te ontwikkelen!

  8. Apple watch,
    Het is en bijzonder product, beter dan de iPhone, en eigenlijk voor en bredere publiek dan de iphone, mensen weten het nog niet maar dit is de toekomst, dit is wel en product dat moet dragen en proberen en paar dagen, en dan jouw mening geven, het is en kan te veel om hier op te schrijven, het is wat jij dat wil, anders haal jij of bouw jij en andere app.

    Als gezondheids watch is Apple watch perfect voor normale burgers dat meer actief of meer willen bewegen in hun daglikse leven, het is genial bedacht, en jij krijgt het gevoel dat jouw Apple watch samen met jouw naar en gezondere leven gaan, hij geeft konstant meldingen en weet exact hoe veel jij hebt bewogen, bij goede prestaties krijg jij badges”.
    Het is niet iemand dat zegt, jij bent dik geworden, iemand dat jij boos op kan worden, de Apple watch is meer jouw nieuwe geweten.
    Jij moet het proberen.

  9. Ik vind het verhaal van die Jihijasvili of hoe hij ook heet (het moet een Georgiër zijn) onzin. Er is helemaal geen trend van minder touch screen smart watches naar ‘gewone’ horloges met een paar aardige smart functies erin. Het zijn voor beide producten gewoon heel verschillende doelgroepen.
    Dat de Apple Watch nog geen doorslaand succes is, komt omdat het design niet optimaal is. Te dik. En vooral omdat de écht bijzondere functies voor gezondheid en sport nog moeten komen. Hopelijk snel genoeg!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.