Reacties voor: Google laat je nu incognito zoeken op de iPhone

Met de Google-app kun je nu incognito zoeken op je iPhone, waarbij je je zoeksessie met Touch ID afschermt. Toch is het niet helemaal privé.
Lees het complete artikel → Google laat je nu incognito zoeken op de iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Google en iets prive ??

  2. Gewoon een privésessie is Safari aanzetten & zoeken met DuckDuckGo… 😇

  3. Waarom zou je incognito willen zoeken? Sommige mensen maken van privacy een levensdoel op zich. Tenzij je wat te verbergen hebt natuurlijk. Maar van mij mag heel de wereld weten dat ik naar de openingstijden van de Gamma heb gezocht.

  4. @Toine: Werkelijk, moet nog steeds uitgelegd worden waarom het goed is op je eigen privacy te letten? Begin maar eens met dit boek, of als dat te lang is met dit artikel.

    “Privacy niet belangrijk vinden omdat je niets te verbergen hebt, is hetzelfde als niet geven om vrijheid van meningsuiting omdat je niets te zeggen hebt.”
    Edward Snowden

  5. @Toine: daarom laat ik de gordijnen in de avond altijd open, anders gaan de buren toch denken: hmmm die voeren wat raars uit daar in dat huis.

  6. ‘Niet koppelen aan je account…’ maar wel aan je privé IP-adres. Uiteindelijk gooi je er een algoritme overheen en voila Google weet nog steeds wie je bent. Lokaal = privacy maar uiteraard niet online bij Google

  7. Ik ben 16 en zwanger! Wat nu? Mijn ouders en vriendje mogen het niet weten!!!
    Dan is Incognito modus erg handig.

    Ik krijg het op mijn iphone 6 plus alleen niet werkende.

  8. Origineel geplaatst door Mark
    @Toine: Werkelijk, moet nog steeds uitgelegd worden waarom het goed is op je eigen privacy te letten? Begin maar eens met dit boek, of als dat te lang is met dit artikel.
    “Privacy niet belangrijk vinden omdat je niets te verbergen hebt, is hetzelfde als niet geven om vrijheid van meningsuiting omdat je niets te zeggen hebt.”
    Edward Snowden

    Mooi citaat, die kende ik nog niet. Dank!

    Verder ook helemaal eens trouwens, verbijsterend hoe hardnekkig sommigen de ‘… niets te verbergen …’ illusie blijven roeptoeteren 😢

  9. Ik heb de update geïnstalleerd maar zie de incognitomodus niet. Niet in het menu, niet via 3D-touch (6s Plus). Iemand?

  10. @Mark: @Mark, dank voor het reageren. Er is nog een lange weg te gaan om iedereen bewust te maken…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.