Reacties voor: Google Books keert terug in App Store, zonder in-app winkel

Na mysterieus uit de App Store te zijn verdwenen, keert Google Books weer terug. De link naar Google's eigen boekenwinkel is uit de app verwijderd. Hiermee sluit een serie aan veranderingen in e-booklezers om aan Apple's voorwaarden te voldoen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 4 reacties

  1. Apple levert prachtige, innovatieve produkten (ons huis staat er vol mee …), maar heeft ook op het gebied van rucksichtsloze inhaligheid inmiddels allerhande grenzen verlegd: onwaarschijnlijk, al die manieren die ze weten te bedenken om maar steeds weer meer miljarden binnen te schrapen, desnoods dus ook via de producten die door ANDEREN geleverd worden.
    Ik denk dat zelfs Microsoft daar nog een en ander van kan opsteken.
    Ik vind het serieus jammer dat zo’n formidabel lopend bedrijf dit soort aktiviteiten blijkbaar ook nog eens nodig denkt te hebben.

  2. (ik doel met name ook op zaken als abonnementen, zoals De digitale Volkskrant, wat best wel mag hoor, van Apple, maar dan wel tegen een percentueel belachelijke hoge “afroming”. Om je purpelpaars aan te ergeren.)

  3. Ik als gebruiker vindt het niet erg hoor…..haal tegenwoordig mijn vlees, groente en fruit ook allemaal in de supermarkt. Wel zo handig 🙂

  4. Kindle nu ook update zonder webshop knop.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.