Reacties voor: Goedkope iPhone 4 (N90A) gevonden bij Foxconn Brazilië?

Gizmodo Brazilië heeft een goedkope versie van de iPhone 4 ontdekt, de N90A.

Reacties: 46 reacties

  1. Wel interessant dit. Toch kan ik me niet voorstellen dat er alleen een 4s zou komen, 1,5 jaar wachten voor alleen een kleine upgrade zou niet best zijn voor de koers van aandelen Apple. Zeker nu Steve Jobs net weg is en het consumenen vertrouwen toch al laag is. Ben benieuwd wat de 5 gaat worden!

  2. We zien het de 4e wel

  3. nooooo.. ik hoop nog steeds zeer op een iPhone 5. een 4s is voor mij ook een overstap naar samsung waard. Het is nu de zet aan apple om iets beters te maken dan de S2. Een 4s gaat ze een hele hoop klanten kosten ben ik bang.

  4. Als er een 5 zou komen zou het wel stoer zijn om het evenement op 5 oktober te houden. Puur voor de speculatie die het gaat geven. Nu is het op de 4e. Misschien ook wel een verwijzing naar het type iPhone.

    Oftewel. We weten het pas echt als de magische woorden zijn uitgsproken.

  5. Kan iemand die QR code scannen op de verpakking? Ik hoop op een 5 maar gaat wel steeds meer uitzien als 4S..

  6. Het wordt 500% zeker een 5 en geen 4S. Apple hecht daarvoor te veel belang aan de koers van hun aandelen.

  7. Goedkope? Minder duur zul je bedoelen…

  8. Beter komt er wel een iPhone 5! Zou aardig raar zijn als er na 1,5 jaar alleen een kleine update komt op de 4 wat dan de 4s wordt genoemd. Dat wordt dan een bb!

  9. ja, inderdaad als Apple nu alleen met een iPhone 4s komt dan zou ik zit ten zwaarste betreuren. Dat ze daarvoor 1,5 jaar hebben gewacht ! ik denk nog altijd dat ze met een iPhone 4s komen en een iPhone 5. Dat ze daar 1,5 jaar over doen dat kan ik begrijpen.

    Als het een iPhone 4s wordt die zoals hier wordt beschreven ga ik toch eens nadenken om over te stappen naar samsung Galaxy SII

  10. Zou voor mij inderdaad een giga tegenvaller zijn! Ben al sinds mei contract vrij en wacht met smart op de 5. Als deze UNI-BODY (want dat hoop ik) uitblijft en we met een kluitje het riet ingestuurd worden, zou dat alles behalve Apple waardig zijn.

  11. Wat trouwens nog interessant is aan de laatste foto: dit gaat om een set afgekeurde covers. In het deel Reprovado (Afgekeurd) is met de hand de reden voor afkeuring geschreven. Er is iets mis met de lenzen (Lentes), het tweede deel is helaas te onduidelijk geschreven om te zien wat er precies mis mee is. Toch ff wennen voor de brazilianen kennelijk! 😉

  12. Als Apple alleen met een 4s aankomt zetten, na een kleine anderhalf jaar, dan ben ik er ook zeker klaar mee. Dat zou voor mij het teken zijn dat ze niet meer kunnen concurreren met Google. Maar ach, het is allemaal koffiedik kijken, laten we dinsdag gewoon afwachten 🙂

  13. Dit zal vast al meerdere keren opgemerkt zijn. Destijds was de 3G de 2e iPhone, wat sloeg op het netwerk. Met de 3Gs was er de mogelijkheid om van de verwarrende naamgeving af te stappen en over te gaan op een generatienummering. IPhone4 is de 4e generatie iPhone. Het lijkt mij niet dat ze dat nu weer overboord gaan gooien door niet op zn minst een iPhone5 te brengen in de komende 5e ronde van de iPhone.

    Zouden ze trouwens niet een keer gaan afstappen van een nummering, net zoals bij de iPod, iMac, MacBook, e.d.?

  14. Grappig hoe sommigen plots dan maar een Samsung Galacy willen kopen. Ding is veel te lomp en de bouw voelt klote aan. Vraag me af waarom je in de eerste plaats dan voor een Apple product koos. Hoe klein de update ook mag zijn, het blijft overall een beter apparaat dan de Galaxy.

  15. Origineel geplaatst door Rob
    Grappig hoe sommigen plots dan maar een Samsung Galacy willen kopen. Ding is veel te lomp en de bouw voelt klote aan. Vraag me af waarom je in de eerste plaats dan voor een Apple product koos. Hoe klein de update ook mag zijn, het blijft overall een beter apparaat dan de Galaxy.

    Eens…heb zelf toen de overstap gemaakt destijds naar android, heb dat ding vanaf de eerste minuut vervloekt. het Android OS kan niet tippen iOS

  16. @RB: Bij iPods en Mac’s gebruikt Apple ook een “generatie”; denk maar aan iPod Touch 1G t/m 4G (dus 1e t/m 4e generatie), maar ook iMacs worden aangeduid met deze typering. Zo heeft een maat van mij nog een “oude” iMac G5 staan. Bij MacBooks is dit overigens (volgens mij) niet het geval.

    Zou iig wel fijn zijn als Apple er idd vanaf zou stappen. Je wilt niet weten wat sommige mensen van de “generatie-aanduiding” van een iPhone maken hahaha… iPhone 4, iPhone 4G (verwijzing naar 4G-i’net), iPhone 4GB, noem maar op, ik kom die termen allemaal tegen haha.

  17. Grappig dat mensen het toestel wel willen als er een 5 op staat maar opeens niet meer als er 4S op staat.

    Sorry heren/dames: Het is de nieuwe iPhone, Wat maakt het nu uit welke naam Apple er aan geeft.

    What’s in a name?

    ps. Ik vind “4S” nog steeds een stuk beter klinken dan “II S”

  18. iPhone 5 komt uit 4. Oktober. Uit betrouwbare bron.

  19. Ik wacht wel wat er komt,heb de iphone “4 net 1 jaar dus
    Een kennis van mij heeft de Samsung galaxy s 2
    Die hangt elke dag aan de lader!!!
    Daar wordt je ook niet Vrolijk van.

    Ik hou het bij mijn 4 voorlopig,maar ben zeker benieuwd wat er komt.

  20. Origineel geplaatst door Ge makkinje
    Een kennis van mij heeft de Samsung galaxy s 2
    Die hangt elke dag aan de lader!!!

    Dat hoeft bij een 4 niet bij intens gebruik?

    (ik heb geen 4 maar een iPod Touch 4, en die moet elke dag op de lader)

  21. Ik had al lang verwacht dat het een 4S zou gaan worden, anders was het evenement wel op 5 oktober.

  22. Gizmodo Brasil wist binnen te dringen bij foxcon en kon rustig foto’s maken, ja ja en daarom foto’ s van covers en een afgekeurd toestel. Die 5 komt er zeker naast een basic 4.

  23. Ik wacht al sinds juni op de iPhone 5, in totaal wacht ik dus 5 maanden op een product die door Apple ‘in de meeste ogen van jullie’ niet wordt aangekondigd… Als de iphone 5 niet wordt aangekondigd dan is dit een drama voor iedereen die er op heeft zitten wachten, ook ik zal dan naar de galaxy s2 overstappen.

  24. Nou er gaat zo ie zo Iphone 5 komen, 4S komt er ook die gaat de huidige Iphone 4 vervangen, zodat ze ook de mensen die nog geen iphone hebben hier weer mee kunnen lokken net als de 3GS
    en een kleine hoop maar ik denk dat ze huidige iphone 4 goedkoper maken

    dus in de rij Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5
    nu einde van steve jobs gaat ie moet dat wel zeker een optie zijn!

  25. Het zou mij niet verbazen dat Apple alles in het werk heeft gesteldmom uitlekken van de iPhone 5 te voorkomen. En nu lekt er ‘toevallig’ ook nog een iPhone 4S/4GS uit… Kan goed zijn dat ze dit expres doen dan is de verrassing des te groter aanstaande dinsdag.

  26. Origineel geplaatst door ottie
    Ik wacht al sinds juni op de iPhone 5, in totaal wacht ik dus 5 maanden op een product die door Apple ‘in de meeste ogen van jullie’ niet wordt aangekondigd… Als de iphone 5 niet wordt aangekondigd dan is dit een drama voor iedereen die er op heeft zitten wachten, ook ik zal dan naar de galaxy s2 overstappen.

    Ik wacht al 5 jaar op een holografische iMac met gedachtenleesfunctie, en zo velen met mij. Dus als Apple er nu niet mee komt is dat een drama voor iedereen die erop heeft zitten wachten.

    Dan stap ik ook over op Windows…

  27. @Rob: Ligt ook eraan of je serieus blijft of niet.

  28. Maar dat alles nu de laatste week zo snel uitlekt is toch niet normaal. Dit zijn we niet gewoon van Apple.

  29. “Net als voorheen bracht Apple bij elke nieuwe release ook een goedkope uitvoering uit van de iPhone die op dat moment al op de markt was. Zo verscheen er een 8GB-versie van de iPhone 3GS op het moment dat de 16GB en 32GB iPhone 4 werden gepresenteerd.”

    Dat is dan ook de ENIGE keer dat dat is gebeurd. Bij ELKE release is dus complete onzin!

  30. Ik kan me echt niet voorstellen dat de 4S goedkoop wordt.

  31. Je stapt toch alleen over naar bv android als je niet tevreden bent met het iOS? Hier lees ik alleen reacties die overstappen omdat er geen 5 op de nieuwe iPhone zou staan. Nou en? Je bent dus wel tevreden over het besturingssysteem, de snelheid zal sowieso worden opgepoetst bij de opvolger dus dat kan ook geen reden zijn. Geef dan eens ÉÉN goede reden om over te stappen! Ik ben benieuwd.

  32. @René: Wil je de reden weten? we willen een nieuw design, een iPhone die met de opvolger van de galaxy s2 kan concureren, en niet een opgepoetste iphone 4 die al sinds juni 2010 beschikbaar is. En sowieso zal de ‘in jouw ogen… de opgepoetste iphone 4’ niet tippen aan de samsung galaxy s3 die in begin 2012 aangekondigd zal worden, misschien de iPhone 5 wel?

    Daarom wachten we niet op een vernieuwende iPhone 4… althans ik niet.

  33. Kan goed kloppen he. Ooit was er de iPhone 3G en daarna kwam de 3 GS. Vorig jaar was er de 4 en nu zullen we de 4 G of 4 GS krijgen.

    Origineel geplaatst door Ge makkinje
    Ik wacht wel wat er komt,heb de iphone “4 net 1 jaar dus Een kennis van mij heeft de Samsung galaxy s 2 Die hangt elke dag aan de lader!!! Daar wordt je ook niet Vrolijk van.Ik hou het bij mijn 4 voorlopig,maar ben zeker benieuwd wat er komt.

    Mijn iPhone 4 moet ook alle dagen aan de lader want die batterij trekt op niets. Daar zouden ze beter eerst iets aan doen.

  34. Het wordt een iphone 4gs, en geen iphone 5. Waarom? Nou check de uitnodiging van apple, staat een grote 4 op. 4 oktober.. anders was het wel op 5 oktober geweest.

  35. Origineel geplaatst door Wietje
    Maar dat alles nu de laatste week zo snel uitlekt is toch niet normaal. Dit zijn we niet gewoon van Apple.

    Is ‘alles’ uitgelekt? Weet jij wat er ‘allemaal’ gaat komen op 4 oktober. Er gaan nog steeds nieuwe geruchten over de iPhone 5. Dus die 4S is geen uitgemaakte zaak.

    Wat de nieuwe assistent allemaal kan is niet bekend. Of iTunes Match komt in Nederland is niet zeker. Of geef jij nog even een update voor dinsdag? Haha

  36. Aan alle mensen die het over 2 telefoons hebben. Ik blijf me afvragen waarom Apple met 2 telefoons zou komen?

  37. @Ottie: Je wil toch niet zeggen dat het design van de Samsung Galaxy beter is dan een iPhone?

    Er is gewoon geen mooiere telefoon dan de iPhone 4 vind ik. Als de nieuwe iPhone hetzelfde ontwerp heeft scheelt me dat honderden euro’s aan accessoires. (Carkit in 2 auto’s inbouwen, hoesjes, dock e.d.)

    (ik heb het niet over de specs maar puur het uiterlijk vertoon)

    Er komt elk half jaar een nieuwe Galaxy uit volgens mij. Nou, daar zit ik dus echt niet op te wachten. Dat is pas klanten pesten in mijn ogen. Dan kom je niet eens toe aan het kopen van accessoires. Tegen de tijd dat de ideaale accessoires er zijn komt het volgende model er al weer aan. Wat dat betreft is Apple wel een stuk trouwer aan zijn publiek.

  38. Origineel geplaatst door Gino
    Het wordt een iphone 4gs, en geen iphone 5. Waarom? Nou check de uitnodiging van apple, staat een grote 4 op. 4 oktober.. anders was het wel op 5 oktober geweest.

    Dat is natuurlijk onzin, als 4 oktober op een zondag was gevallen hadden ze het echt niet op zondag gedaan. Wat hadden ze dan moeten doen volgens jou? Het opschuiven naar een andere maand?

    Apple gaat ver met hun hints hoor, maar niet zo ver dat ze een releasedatum af laten hangen van het versienummer van hun product.

  39. Bij elke nieuwe release verscheen er ook een oude model met minder geheugen en dan maar 1 voorbeeld noemen?? Zo normaal is dat dus niet

  40. helemaal met somige mee eens
    de iphone5 moet gewoon het zelfde eruit zien als de iphone4 alleen dan met de update van alleen de hardware en de sofware 4 inch zal mooi zijn en de achterkant ook helemaal van alminium of liever gezecht wat samsung nu ook heeft als laptop nog sterker en dunner als alminium
    en dan in een mooie gouden kleur gewoon geen 24 karaats natuurlijk met een diamantje erin mag wel maar haha dan word het wel een hele dure telefoon 🙂
    come one apple laat je niet kisten door samsung als je iets maakt maak het dan ook goed en mooier en beter zorg daar voor apple heeft geld zat mensen moeten idd overal voor betalen hoesjes muziek 1 euro per nr itunes enz enz enz apple heeft geld zat verdient aan de klant maak nu eens 1x wat moois anders ga in contakt met B&O desiger maak eens iets moois voor je klanten

  41. Mag zo hopen dat er geen 5 komt as dinsdag!
    De meesten hebben allemaal een 4 en zijn daar naar ik aan neem tevreden mee?

    En dan die opmerkingen van ‘ik koop dan wel een S2’ …allemaal blablabla om dat jullie teleurgesteld cq gefrustreerd zijn

  42. Origineel geplaatst door Richard Schouten
    @Ottie: Je wil toch niet zeggen dat het design van de Samsung Galaxy beter is dan een iPhone?Er is gewoon geen mooiere telefoon dan de iPhone 4 vind ik. Als de nieuwe iPhone hetzelfde ontwerp heeft scheelt me dat honderden euro’s aan accessoires. (Carkit in 2 auto’s inbouwen, hoesjes, dock e.d.)(ik heb het niet over de specs maar puur het uiterlijk vertoon)Er komt elk half jaar een nieuwe Galaxy uit volgens mij. Nou, daar zit ik dus echt niet op te wachten. Dat is pas klanten pesten in mijn ogen. Dan kom je niet eens toe aan het kopen van accessoires. Tegen de tijd dat de ideaale accessoires er zijn komt het volgende model er al weer aan. Wat dat betreft is Apple wel een stuk trouwer aan zijn publiek.

    Weleens gehoord van ‘stilstand is achteruitgang’ ?

    Daarom loopt Apple ook achter qua specs op Google/Android.

    En dat Apple een stuk trouwer is aan zijn publiek zie je niet helemaal goed;

    Apple verdient heel erg veel aan accesoires/(licenties) die voor Apple producten gemaakt mogen worden.
    (als fabrikanten accesoires maken die voor Apple producten geschikt zijn moeten ze een licentie van Apple hebben (en betalen) voor ze die accesoire op de markt mogen brengen))

    Het gaat dus niet om ons als consument maar alleen om extra $$ voor Apple 😉

  43. Origineel geplaatst door Blankuzino
    Wel interessant dit. Toch kan ik me niet voorstellen dat er alleen een 4s zou komen, 1,5 jaar wachten voor alleen een kleine upgrade zou niet best zijn voor de koers van aandelen Apple. Zeker nu Steve Jobs net weg is en het consumenen vertrouwen toch al laag is. Ben benieuwd wat de 5 gaat worden!

    Al verkoopt apple nog een jaar de iPhone 4, zolang ze de producten blijven aanprijzen alsof ze door god zijn gemaakt, en veel geld steken in marketing, blijven ze verkopen. En sinds de eerste iPhone zijn de aandelen maar 1 kant op gegaan en dat is omhoog. Dus druk van buiten zullen ze vrij weinig voelen.

  44. Wie zegt dat N90A niet de 4S is, en N94 de iPhone 5 is.

  45. Origineel geplaatst door PeterAan alle mensen die het over 2 telefoons hebben. Ik blijf me afvragen waarom Apple met 2 telefoons zou komen?

    Om een andere doelgroep te treffen. Bijv jongeren met wat minder geld en die voor weinig een bbtje kopen, vaak ook prepaid, om daarna lekker gratis te pingen. Dat is ook 1 van de redenen dat iMessage gemaakt is.

  46. @Tim_ofzo – Ja, daar zit wat in. Aankondiging van de iPhone 3G was op 9 juni, iPhone 3GS was op 8 juni, iPhone 4 was op 7 juni. Dus daar zit wel een trend: 9 – 8 – 7 – 4. En omdat het dierendag is een speciale kat-modus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.