Reacties voor: Gmail op de iPhone krijgt ondersteuning voor labels

Gmail ondersteunt sinds gisteren labels, maar alleen in de US Engelse versie en alleen in iPhone OS 2.2.1. Maar de mogelijkheden zijn nog beperkt.

Reacties: 11 reacties

  1. Eigenlijk een beetje zonde van de tijd die ze daar in steken. Aangezien je Gmail op de iPhone via ‘Mail’ kan beheren. Toch?

  2. Via de mobiele website van Gmail heb je meer opties en het gaat ongeveer even snel. Nu nog meer het overwegen waard, als je toch al je mail op een chique manier beheert in Gmail.

  3. Enige wat ik nog wil, is een birthday field voor mn contacten..

  4. Tja mail op de iphone zou leuk zijn, als het werkte. Hoe ik het ook instel, ik krijg namelijk bijna constant imap.gmail.com is niet bereikbaar. Echter als ik fetch instel om bijvoorbeeld elke 3 uur mail op te halen doet ie dat ineens wel :S. Zal wel aan mij liggen…

  5. Mail op de iPhone en MacBook werkt perfect! Echt geen enkel probleem en ik zie ni echt in waarom ge da in een apart programma zou moeten zien en bewerken enzo … En met labels werk ik toch nooit …

  6. Het indelen in gesprekken van gmail is de voornaamste reden waarom ik de iPhone mail applicatie niet gebruik maar de iphone gmail pagina.

    Echter sinds kort crasht mn safari browser iedere keer dat ik mn gmail open, meteen na het invoeren van naam en wachtwoord laad hij even en sluit dan heel safari af :S Heeft iemand anders dit ook? En is hier een oplossing voor?

  7. Origineel geplaatst door Peter
    Tja mail op de iphone zou leuk zijn, als het werkte. Hoe ik het ook instel, ik krijg namelijk bijna constant imap.gmail.com is niet bereikbaar. Echter als ik fetch instel om bijvoorbeeld elke 3 uur mail op te halen doet ie dat ineens wel :S. Zal wel aan mij liggen…

    Dan doe je zelf toch inderdaad iets niet goed, want het werkt hier, en alle andere Gmail gebruikers op de iPhone met mij, vlekkeloos.

    Waarom niet kijken of iemand op het forum je kan helpen?

  8. Hier werkt het ook vlekkeloos. Een tijd lang heb ik de mailapplicatie van de iphone gebruikt. Toch vind ik de webpagina handiger, voornamelijk met indelen en de manier waarop gmail conversaties toont. Daarom sinds kort toch maar weer naar de webpagina overgestapt. De mailapplicatie laat ik nog wel fetchen om te zien of ik uberhaupt mail heb.

  9. @Thaan: Ik heb al eens op het forum gekeken en daar zijn meerdere mensen met dezelfde problemen. En ook zij hebben geen flauw idee waar dat aan ligt.

    Ook bij mij lijkt het volstrekt willekeurig te zijn, om 12:46 werkte het nog, maar nu dus niet meer…

    Maar goed, de webapp werkt praktisch altijd wel

  10. Het blijft irritant dat de app op de iPhone geen email groepeert. Nieuwe webapp Gmail werkt overigens nu even niet. Zal wel een opstartprobleempje zijn… Of ligt het aan mijn telefoon?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.