The Glif iPhone-houder nu te bestellen

The Glif is vanaf nu te bestellen bij de Amerikaanse fabrikant. Glif is een simpele houder waarmee je je iPhone op een statief kunt plaatsen of op z'n kant zetten.

the glifThe Glif is een veelzijdige houder voor je iPhone, die vanaf vandaag in de verkoop is gegaan. Voor 20 dollar krijg je een simpel uitziend stukje plastic, waarmee je je iPhone op een statief kunt bevestigen of onder verschillende hoeken op je bureau kunt zetten. Je kunt het ook als verlengstuk gebruiken als je een zelfportret wilt maken of iets wilt filmen. De houder is handig om bijvoorbeeld te FaceTimen zonder handen, of om video’s te kijken.


glif iphoneThe Glif is gemaakt van herbruikbaar plastic met rubber. Het sluit nauw op je iPhone 4 aan als je deze zonder case gebruikt. De fabrikant heeft een flinke voorraad laten maken en gaat in 2 tot 3 weken uitleveren, maar ze kunnen niet beloven dat het accessoire voor de kerstdagen onder de kerstboom ligt.

The Glif is ontwikkeld met hulp van Kickstarter, een platform waarbij makers in contact worden gebracht met mensen die ze (financieel) op weg willen helpen. Deze Kickstarters betaalden alvast vooruit, omdat ze in het idee geloofden, zonder dat ze de garantie kregen dat het project succesvol zou zijn. The Glif is daardoor een volledig door crowd-funding ontstaan project.

Meer info: The Glif
Tipgevers: Cees en Tenson

the glif iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2010, 23:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen glif, houder, statief
25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.