Glide voegt PowerPoint toe met Glide Presenter 2.0

Met Glide Presenter 2.0 kun je presentaties van Microsoft PowerPoint en Apple Keynote bekijken op de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Glide PresenterGlide Mobile, het mobiele besturingssysteem waarmee je alles online kunt doen, breidt het aanbod uit met Glide Presenter 2.0. Daarmee kun je presentaties vanaf je desktop of mobiele telefoon delen met anderen. Er zit geïntegreerde e-mail, projectmanagemetn en een live conferencing-functie in. Wie zei ook alweer dat de iPhone niet geschikt is voor zakelijk gebruik?


Glide PResenter kan niet alleen Microsoft PowerPoint aan, maar ook presentaties die met Apple Keynote zijn gemaakt. Het idee is dat je de presentaties vanaf je iPhone aan anderen kunt laten zien, waarbij je tegelijk de mogelijkheid hebt om je iPhone aan anderen te showen, zonder te hoeven zeggen: “Kijk mij nou, ik heb een iPhone!”.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 januari 2013 om 17:10
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.