Steve Jobs on Tour: vandaag Londen, morgen Berlijn

T-Mobile houdt op 19 september 2007 een persconferentie waarbij de Duitse iPhone wordt aangekondigd. T-Mobile heeft in Duitsland al bijna een dekkend EDGE-netwerk.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Britse iPhoneVolgens Dow Jones Newswires zet Steve Jobs morgen zijn Europese reis voort. Hij duikt rond het middaguur op in Berlijn, waarhij met CEO Rene Obermann van Deutsche Telekom de Duitse iPhone gaat aankondigen. We weten dan ook meteen of T-Mobile de iPhone in Nederland gaat uitbrengen.

De bron is een persoon die ‘vertrouwd is met de materie’, aldus nieuwsagentschap Dow Jones Newswires. Morgen kunnen we op Telekom.de het persbericht lezen. De persconferentie zelf vindt plaats om 12:00 uur. Interessant is te weten dat T-Mobile al een geheel Duitsland afdekkend EDGE-netwerk had gepland, dat eind 2007 operationeel moet zijn. Een downloadsnelheid tot 220 kbit/s en een uploadsnelheid van 110 kbit/s zijn daarmee haalbaar. T-Mobile is de enige Duitse operator met een dekkend netwerk. Ze hebben dat met name gedaan voor regio’s waar nog geen UMTS en DSL ter beschikking staat. Gelijktijdig met het verder ontwikkelen van het GSM-netwerk (waar ook de uitbreiding met EDGE onder valt) is T-Mobile in Duitsland bezig met het opbouwen van een HSDPA-netwerk en een netwerk van hotspots: in Duitsland heeft T-Mobile al 8.600 hotspots in gebruik en samen met roamingpartners zijn het meer dan 40.000 wereldwijd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:07
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerp t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.