Gezamenlijke aantekeningen-app Moxtra nu ook takenlijst

Aantekeningen-app Moxtra is voorzien van een gedeelde takenlijst-functie. In de groepschat kan je eenvoudig todo's maken en delegeren.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Moxtra iPhone iOS aaantekeningen delenEen grote update, zo mag je de nieuwste versie van Moxtra best noemen. De iPhone- en iPad-app waarmee je aantekeningen op documenten deelt met andere gebruikers, heeft een nieuwe todo-functie gekregen. Die is handig verwerkt in de groepschat. Door een vinkje in te drukken bij het schrijven van een nieuw chatbericht, maak je automatisch een taak aan die in de gedeelde takenlijst komt te staan. Op een apart tabblad worden alle todo’s onder elkaar getoond en kunnen ze door het team worden afgewerkt.


Taken kunnen worden toegewezen aan groepsleden en aangestipt worden met een vlag. Als deelnemer van een groep ontvang je niet alleen pushberichten voor nieuwe chats meer, maar ook berichten als er een taak is afgewerkt of wordt toegewezen. Groepsgenoten hoeven niet perse over Moxtra te beschikken. Chats worden als e-mails doorgestuurd als iemand de app niet heeft. Antwoorden op die e-mails, worden wel weer vertaald naar een chatbericht in de app.

Moxtra chat met todo Moxtra bestanden delen

Moxtra 2.6 vereenvoudigt waar de app al goed in was: aantekeningen maken op PDF-documenten, afbeeldingen, notities en tekenpagina’s. De applicatie groepeert de instrumenten voor opmerkingen, markeren en tekenen nu in een duidelijke rechterbalk, waar je ook de opneemknop tegenkomt als je een aantekening liever inspreekt. Annotaties kunnen nu vergroot en verkleind, gedraaid en verplaatst worden met de aanraking ervan. Moxtra beschikt daarnaast onveranderd over de functie Vergadering, waarmee je een audioconferentie start met andere gebruikers. Tijdens de conferentie kan elke deelnemer aantekeningen maken en bewerkingen van andere gebruikers zien – nog steeds een unieke mogelijkheid van Moxtra.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 21:25
Categorie Apps
Onderwerpen aantekeningen, moxtra, pdf
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.