Reacties voor: Gerucht: Skype voor iPhone vanaf volgende week verkrijgbaar

Skype is bezig een Skype-applicatie voor de iPhone te ontwikkelen. Die zou begin volgende week, als CTIA Wireless begint, gelanceerd kunnen worden.

Reacties: 14 reacties

  1. Enige meerwaarde voor mij zou zijn als skype bellen ook over edge gaat! En op langere afstand met wifi! Van nederland naar belgie skype nr skype met fring is echt een ramp!
    Jonas

  2. Off topic: yes yes yes, 9-12 juni WWDC 2009!

  3. Goed nieuws! Zou er ook Teamspeak of ventrilo voor op de iPhone uitkomen??

  4. dat is fantastisch nieuws. Een Skype app van de makers zelf is toch net even lekkerder

  5. Leuk, maar niet echt aanvullend op de rest zoals nimbuzz, want het zal niet over het 3G netwerk gaan.. En wifi gebruik ik nooit voor skype.. bagger

  6. Pff, gebruik toch gewoon SIP. Dat werkt op zo’n beetje elk platform, en je kiest je eigen client uit.

  7. Origineel geplaatst door Jonas smets
    Van nederland naar belgie skype nr skype met fring is echt een ramp!

    Waarom dan ??
    Wat gaat er dan mis ?

  8. Als je de applicatie VoIPover3G zou gebruiken i.c.m. Skype dan moet het toch mogelijk zijn om te skypen over een 3G verbinding?

  9. Weet niet of dit nou nog wat gaat toevoegen. Vindt Nimbuzz zelf aardig werken, zeker met de integratie van meerdere netwerken. En de geluidskwaliteit van het bellen via skype is dan gewoon goed. Beter dan Fring.

    Kortom, als skype nog succesvol wil zijn moeten ze echt wat toevoegen aan wat bestaande oplossingen kunnen, want naar het uit ziet kunnen die meer….

  10. Wat ik mis bij al de anderen en hoop dat SKYPE het zelf wel heeft, is groepschat. Bellen hoef ik niet met skype, heb immers een abo 🙂 Ik kan me wel kapot bellen, maar dan nog raak ik na 2 maanden een aantal minuten kwijt. Soms wel uren.

  11. Eindelijk……

  12. Vet vet!

  13. Origineel geplaatst door daaf85
    Als je de applicatie VoIPover3G zou gebruiken i.c.m. Skype dan moet het toch mogelijk zijn om te skypen over een 3G verbinding?

    Wat is dat voor APP ??
    Jailbreak zeker ??

  14. Ik heb het gevoel dat hij woensdag a.s. uit gaat komen..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.