Gerucht: Skype voor iPhone vanaf volgende week verkrijgbaar

Skype is bezig een Skype-applicatie voor de iPhone te ontwikkelen. Die zou begin volgende week, als CTIA Wireless begint, gelanceerd kunnen worden.

skype iphoneEen paar maanden geleden vroeg GigaOM aan de CEO van Skype of er ook een iPhone-versie van Skype beschikbaar zou komen. Ze kregen toen als antwoord: “Stay tuned.” Een betrouwbare tipgever heeft nu laten weten dat de applicatie op het punt staat om gelanceerd te worden, misschien al begin volgende week. Dat zou goed uitkomen, want volgende week vindt in Las Vegas ook CTIA Wireless plaats, de grootste telecombeurs van de VS.


Er zijn nog meer aanwijzingen dat Skype voor iPhone eraan komt: zo besloot iSkoot onlangs om hun Skype-strategie voort te zetten. Qua functionaliteit zal het overigens niets nieuws zijn: Nimbuzz en IM+ for Skype bieden al toegang tot Skype aan, inclusief bellen met SkypeOut-tegoed. Ook Truphone heeft al een Skype-functie, maar een eigen applicatie van Skype maakt de mogelijkheid wel een stuk zichtbaarder voor mensen die zich niet met applicaties van derden willen inlaten.

Via: GigaOM

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.